Gyerekei miatt változott meg a 70 éves Elton John

Elton John család születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elton John hamarosan 70 éves lesz. Az alkalomra hatalmas partyval készül, de arról is beszámolt, hogy már másképp gondol a múltjára. 

Elton John március 25-én, holnap tölti be 70. életévét. A kerek évforduló alkalmából a sztár fergeteges partyra készül, amelyre a sztárvilág krémje lesz hivatalos. Tiszteletét teszi majd Liz Hurley, Kate Moss, Hugh Grant, Paul McCartney, Bechamék, Sting és még sokan mások.

Elton John már nem ugyanaz az ember, mint ezelőtt Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Jean-Luc Thibault

Az Oscar-díjas zeneszerző bulijait mindenki imádja, mert rendszerint kiváló hangulat szokott lenni. Sőt még az sem ritka, hogy hajnalban Heidi Klum és Cindy Crawford az asztalon táncolnak. A régi szép időkben állandó pörgés, alkohol és drogok jellemezték Elton John ünnepségeit, de ma már teljesen másképp gondolkodik, hiszen két kisgyermek szülője.

A sztár elárulta, hogy a két kicsi hatására teljesen megváltozott, jó hatással vannak rá a szülői teendők és a gyerekekből sugárzó szeretet. A 6 éve Zachary és a 4 éves Elijah mutatta meg a zenésznek, hogy nem csak egy féle út létezik:

"Mindig azt hittem, hogy szörnyű lennék a gyerekek körül, nem tudnék bánni velük, a szüleim rossz példája volt előttem. De kiderült, hogy nem is vagyok olyan szörnyeteg, mint hittem, sőt azt hiszem remek apa lett belőlem" - írta meg a Best Magazin.

Elton John a színpadon sírt George Michael miatt

Ahogy telik az idő, egyre inkább tudatosul mindenkiben: George Michael már nincs köztünk többé. Legutóbb Elton John borult ki egy óriási közönség előtt az énekes halála miatt. Olvass tovább itt...
Sztárok, akikről nem tudtad, hogy a szüleik is híresek voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170323-sztrarok-akikrol-nem-is-gondoltad-hogy-hires-szuleik-vannak.htmlA legtöbb híresség keményen megdolgozott azért, hogy bekerülhessen Hollywood körforgásába és hosszú évekig vagy akár évtizedekig tartott, míg nevet szereztek maguknak a szakmában. Nos, a következőkben nem róluk lesz szó. Listánk szereplői nagy előnnyel indultak, ugyanis saját szüleik vezették be őket a filmipar rejtelmeibe. Család--Erdélyi Mónika megmutatta a családját: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170323-igy-telt-erdelyi-monika-hetvegeje-a-csaladdal.htmlA híres műsorvezető betekintést engedett egy romantikus családi hétvégébe, amelyet a szüleinél töltött el a kislányával. A meghitt pillanatokról videót is készített a követőinek. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huBővül az 54 éves Rónai Egon családja: jön az ötödik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170323-54-evesen-szuletik-meg-ronai-egon-5-gyermeke.htmlNagy családja van Rónai Egonnak, és nemsokára bővül is. Ötödik gyermeke születik meg hamarosan, a negyedik fiú. A műsorvezető elárulta, valószínűleg nem lesz hatodik, de sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. Család--Dundika a családi életükről mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170323-dundika-a-csaladi-eletukrol-beszelt.htmlKétgyermekes anyukaként Dundika nagyon elfoglalt, szinte egy perc nyugta sincs. Már az is nagy szervezést igényel, hogy kimozdulhasson. Majka viszont akkor jön-megy, amikor csak akar. Család--Völgyi Zsuzsi megmutatta újszülött kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170323-volgyi-zsuzsi-megmutatta-ujszulott-kislanyat.htmlAz énekesnő nem is lehetne boldogabb, hiszen megtalálta élete párját, és megszületett első gyermeke is. Völgyi Zsuzsi az anyaság minden pillanatát élvezi. CsaládOrigoMókás ikertornyok - Gyerekek, akik híres emberek hasonmásaihttp://www.life.hu/csalad/20170322-gyerekek-akik-sztarok-hasonmasai.htmlA sztárokra hasonlító állatokról korábban már mutattunk egy gyűjtést, most pedig a híres emberek gyerkőc ikertornyaié a főszerep. Van, akinek kifejezetten jól áll a hasonlóság, de olyan is akad, aki remélhetőleg később kinövi majd a dolgot. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.