Liptai Claudia Pataki Marcell Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, milyen gyorsan megy az idő. Liptai Claudia kisfia ugyanis már elérte azt a kort, amikor megkezdődhet a hozzátáplálás: ezek Marcipán kedvenc ízei!

Észre sem vesszük, úgy repül az idő. Míg a felnőttek életében egy-két hónap nem sokat számít, egy kisbabánál igazi mérföldkő. Liptai Claudia kisfia, Marcell október végén látta meg a napvilágot, és máris elérkezett egy fontos fordulópont az életében, mégpedig a hozzátáplálás.

Liptai Claudia elkezdte a hozzátáplálást Forrás: Liptai Claudia / Facebook

"Ez is elkövetkezett. Persze megoszlanak a vélemények, hogy mikor célszerű elkezdeni az ételeket megkóstoltatni a kicsivel, de mint Pankánál, most is a szakember védőnő véleményére támaszkodtam" - mesélte Claudia, aki azért a fórumokba is beleolvasott. "Szórakoztató volt látni, hogy végül minden gyerek a téliszalámis zsemlénél kötött ki, akár bioalmát adtak az elején neki, akár nem" - fejtette ki a Best Magazinban véleményét a műsorvezető, aki azért leszögezte, ő is igyekszik a legjobbat adni a gyermekének, de nem esik túlzásokba.

"Nem kezdem el hypóval kiöblíteni a szánkat, ha nem a biopiacon, hanem a közértben vett répát kell rágcsálnunk"

- árulta el Claudia, aki azt is elmesélte, hogyan kezdték a kóstoltatást Marcival. Először csak az alma levét ízlelgette meg a kicsi, később jött a gyümölcs húsa, mára már a banánnál tartanak. "Igazán meghatónak érzem, hogy egy ilyen kis embernek, akinek most kezdődik az élete, én adhatom az új ízeket" - mesélt érzéseiről Clau.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.