A Life.hu riportere, Domszky László számos hírességgel találkozott a Galmour-gálán, többek között Pataki Ágival is. Arról kérdezte az üzletasszonyt, mi a véleménye a magyar modellekről, divattervezőkről.

Patai Ági állítása szerint akkoriban nagyon jó volt modellnek lenni, mikor ő kezdte a szakmát. Abban az időben ugyan még nem jártak a szupermodellek annyit külföldre mint most, de ennek ellenére ő is eljutott Amerikába, Japánba, az Emirátusokba és még számos helyre. 

Pataki Ági, az első magyar szupermodellForrás: Pataki Ági

A 65 éves üzletasszony azt is elárulta, hogy rajong a magyar divvatervezőkért. Természetesen nem mindenkit szeret egyformán, de nagyon drukkol nekik, hogy ki tudjanak törni az őket körülvevő zárt keretek közül.

Azt is megtudhattuk, hogy a csinos szőkeség mit gondol a mai magyar modellekről:

"Nincs róluk igazából véleményem, mert a legeslegjobbakat nagyon ritkán látni itthon, inkább partikon privátként jelennek meg, mintsem hogy bemutatnának, mert már megfizethetetlenek. De azok a lányok akik itt dolgoznak, azok közül nagyon-nagyon sok van akire érdemes figyelni" 

 

Glamour-gála: Aleska hatalmas dekoltázst villantott
Csütörtök este újra átadják a Glamour-díjakat, hamarosan megtudjuk, kik lesznek aa Woman of the year 2017-es díjazottjai, és azt is megmutatjuk, ki mit viselt az eseményen. Sáfrány Emese, Aleska például mélyen dekoltált ruhát viselt.