Hihetetlen változáson ment keresztül a férfi, aki úgy döntött, abbahagyja az ivást. 

A Redditen tette közzé a Klamsykrawl felhasználónevű férfi azt a képet, ami őt ábrázolja, most és egy évvel ezelőtt. Szerette volna megmutatni és elmondani, miként változott meg az élete, amióta egy korty alkoholt sem iszik. A férfi korábban egyáltalán nem vette meg a piát, saját bevallása szerint minden este megivott 12 üveg sört és egy fél üveg bort. „Kitűztem egy dátumot, és azt terveztem, hogy tartom magam hozzá. Senkinek sem szóltam róla. Eljött a nap, és nem ittam" - emlékszik vissza a kezdetekre. 

Klamsykrawl egy év alatt 24 kilót fogyott, de hozzátette, nem is ez a lényeg, hanem, hogy ezerszer boldogabb, mint korábban. Rendeződött a vérnyomása, és mentálisan is stabilabb lett. Eddig alkohollal kezelte szorongásait, most edzéssel oldja a feszültséget. 

A férfi arról is beszámolt, hogy egy éven keresztül érlelte magában a gondolatot, hogy abbahagyja az ivást, amíg egyszer csak tényleg elhatározta magát. Elmesélte, igazán az első hét volt nehéz, önutálattal és alvászavarokkal küzdött, és egy ideig evéssel kompenzálta az ivást. Hozzátette, hogy szívesen segít bárkinek, aki hasonló gondokkal küzd.