Hailey Baldwint a vécén ülve fotózták

címlap Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hailey Baldwin címlapfotója enyhén szólva is sajátos. 

A 22 éves modellt az ausztrál Inprint magazin tartotta jó ötletnek a vécén ülve fotózni és címlapra tenni.

One of my favorite covers I've done so far for @inprint_magazine shot by @pierretoussaint styled by @meghakapoor

Hailey Baldwin (@haileybaldwin) által megosztott bejegyzés,

Letolt bugyival és telefonnal a kezében pózol egy lehajtott fedelű vécén Hailey. A twitterezők joggal tették fel a kérdést: ezmiez? ésezmosthogy?

A magazin alapítója, Megha Kapoor nyilatkozott is rendkívül fontos és az egész világot érintő témában: "Soha nem fotóztatnám le ténylegesen vécézés közben, mert az nagyon durva lenne. Ezen a képen valójában azt mutatjuk meg, hogy milyen egy intim helyzetben, mikor kicsit elengedi magát. De a valódi üzenete a fotónak az, hogy igazából mindig a telefonján lóg".

A bikinivásárlás nehézségei egy plus size lány szemévelhttp://www.life.hu/trend/20170325--bikinivasarlas-nehezsegei-egy-plus-size-lany-szemevel.htmlA kis mellű lányok, mindig nagyobbat akarnak, akit pedig jókora idomokkal áldott meg a sors, néha - például bikinivásárláskor - örülnének, ha az anyatermészet fukarabb lett volna hozzájuk. Aliss Bonython az Instagramján illusztálja, hogy egy nagyobb kebelméretá csajnak bizony nem két perc, amire megtalálja az ideális bikinit. TrendOrigoGlamour-gála: Romantikus rózsaszínt viselt Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20170323-glamour-gala-romantikus-rozsaszint-viselt-zimany-linda.htmlA Glamour-díjátadót Zimány Linda sem hagyta ki. A szépséges modell romantikus rózsaszín ruhát viselt: jól állt neki. Trend--Glamour-gála: Tóth Gabi izgalmas szettet viselthttp://www.life.hu/trend/20170323-glamour-gala-toth-gabi-izgalmas-szettet-viselt.htmlKülönleges ruhában vett részt a Glamour-gálán Tóth Gabi, aki az Év énekesnője díjat kapta. Gabi könnyes szemmel köszönte meg az elismerést. Trend--Glamour-gála: extravagáns szerelést viselt Pásztor Annahttp://www.life.hu/trend/20170323-glamour-gala-extravagans-szerelest-viselt-pasztor-anna.htmlPásztor Anna a 2017-es Glamour-gálán – ahol az Év énekesnője díjra őt is jelölték – is hozta a formáját. Az énekesnő elképesztően extravagáns volt. Trend--Fürdőruhában táncikál Vajna Tímea - videó!http://www.life.hu/trend/20170312-furdoruhaban-tancikal-vajna-timea-instagramra-toltotte-fel.htmlElképesztő videóval borzolja a kedélyeket Instagramján Vajna Tímea. TrendOrigoSzembemegy a kor szépségideáljával, nem szőrtelenít a lányhttp://www.life.hu/trend/20170319-szembemegy-a-kor-szepsegidealjaval-nem-szortelenit-a-lany.htmlNem hajlandó megfelelni napjaink szépségideáljának a 20 éves informatika-filozófia szakos egyetemi hallgató, Yasmin Gasimova. A lány nem borotválja a szőrét, nem gyantáztat: a természetesség híve. Azt mondja, életfilozófiája szabaddá teszi. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.