Gyönyörű! Völgyi Zsuzsi elárulta kislánya nevét

Forrás: Völgyi Zsuzsi -
szülés Völgyi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, március 15-én megszületett Völgyi Zsuzsi gyermeke. Az énekesnő azóta egyszer meg is mutatta a picit, most pedig a kislány nevét is elárulta.

Zsuzsi tíz évet várt erre a kisbabára, és bár az volt számukra a legfontosabb, hogy egészséges legyen, külön öröm, hogy elsőszülött babájuk végül kislány lett. Mint minden anyuka, Zsuzsi sem tud betelni csemetéjével, csakis vele foglalkozik, csak ő számít.

Völgyi Zsuzsi és párja Forrás: Völgyi Zsuzsi

"Imádom a bőrét, az illatát, órákat üldögélek a karomban tartva, nézegetem, és potyognak a könnyeim a boldogságtól" - mondja boldogan a Story magazinnak az énekesnő, és azt is elárulta, hogy a pici lány a Glória nevet kapta.

Zsuzsi elmondta, okkal választotta az igen ritka, latin eredetű nevet gyermekének. "Két nagy példaképem Gloria Estefan kubai és Gloria Gaynor amerikai énekesnő is ezt viseli. Eredeti jelentése: dicsőség, áldás" - mondta a kismama.

Völgyi Zsuzsi megmutatta újszülött kislányát Forrás: Story Magazin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.