12 kilót fogyott Tarján Zsófi - Fotó!

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos -
Tarján Zsófia HoneyBeast fotó fogyás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tarján Zsófi már egy ideje komolyan diétázik, és rendszeresen edzeni is jár. Most megnézhetjük az eredményt, sőt az énekesnő a mindennapi nehézségekről is beszélt. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi eszméletlen fogyásnak indult. Ám a tavaly decemberben közzétett fotójához képest most még vékonyabb, ugyanis az énekesnő nem hagyta abba az edzést és a diétát sem.

A fiatal nő a tanulmányai során nem sokat törődött az egészségével, így a kilók hamar felszaladtak rá, sőt később az is kiderült, hogy Zsófi inzulinrezisztenciában szenved. Ekkor döntött úgy, hogy változtat az életén.

"Szigorú diétával kezdtem, áttértem az alacsony kalóriatartalmú, glutén- és laktózmentes ételekre. Másfél hónappal később személyi edzővel kezdtem el a mozgást, az első foglalkozásokon levegőt is alig kaptam. Aztán lassan kezdtem formába jönni, ma már mindennap kardiózom, és hetente kétszer-háromszor erőnléti edzést végzek" - mesélte a Honeybeast énekesnője.

Azt is megtudhattuk, hogy mivel inspirálja magát, mikor nehezen indul a reggel, és nincs kedve edzeni menni:

"Tízkor felkelek, és azt mondom magamnak: Shane Tusup és Hosszú Katinka reggel hatkor ment le edzeni, ők már túl is vannak az első foglalkozáson. Nem lustálkodhatok én sem!" - írta meg a Bors.

Kiszel Tünde lányának, Donatellának gyönyörű alakja vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170326-kiszel-tunde-lanyanak-donatellanak-dogos-popsija-van.htmlKiszel Tünde lányával az Erkel Színházban járt, Johann Strauss: A cigánybáró előadását tekintették meg. "Csodálatos előadás volt" – írta ki a művésznő a nyilvános Instagram-oldalára. Ez Zsír!OrigoÍgy csíráztass otthon, és legyél mindig egészségeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20170324-csiraztass-otthon.htmlA csírák igazi ősi életenergiát hordoznak, a növények esszenciáját tartalmazzák. Vitaminbombák, de ásványi anyagokban, antioxidánsokban, enzimekben is bővelkednek, ráadásul a legegyszerűbb szendvicset és salátát is feldobják, de zöldséglevekbe is lehet turmixolni. Ez Zsír!ThinkstockEgy éve nem iszik alkoholt a férfi, így változott meg a testehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170325-egy-eve-nem-iszik-alkoholt-a-ferfi-igy-valtozott-meg-a-teste.htmlHihetetlen változáson ment keresztül a férfi, aki úgy döntött, abbahagyja az ivást. Ez Zsír!OrigoTengermély dekoltázst villantott a karcsú Tóth Vera: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170324-toth-vera-dekoltazst-villantott.htmlTóth Vera egyszerűen nem tud leállni, de az a legjobb, hogy nem is kell neki. Ez Zsír!--10 szuperétel, amit a pénztárcád sem fog megbánnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170322-10-szuperetel-amit-a-penztarcad-sem-fog-megbanni.htmlManapság egyre több új vagy újra felfedezett szuperétel tűnik fel a piacon. Sokan azt gondolják, hogy nem is lehetnek igazán egészségesek chiamag, útifűmaghéj vagy éppen avokádó fogyasztása nélkül. Természetesen jó variálni a különböző alapanyagokat, de azt sem árt tudni, hogy a talán már túlságosan egyszerűnek, hagyományosnak gondolt, itthon termő zöldségek és gyümölcsök is hasonlóan kiemelkedőek vitaminok, ásványi anyagok vagy éppen egészséges zsírsavak, rostok és fehérjék szempontjából. Mutatjuk is a kedvenceiket! Ez Zsír!--Hihetetlen étrenddel fogyott egy nő 83 kilót - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170323-tonhal-salataval-es-fagylalttal-fogyott-le-egy-no.htmlA 25 éves lány elképesztő fogyáson ment keresztül, és most boldogabb, mint valaha. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.