George Clooney egy interjúban mesélt az életükről, a terhességről és arról is, milyen neveket szeretne adni a gyerekeknek.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Amal Clooney várandós, ráadásul két kisbaba növekszik a pocakjában. A páros sokáig titokban tartotta a gólyahírt, mostanra azonban már mindenki a Clooney-gyerekekről beszél. 

George és Amal Clooney lázasan várják az ikreketForrás: Valery Hache / AFP

Egy interjúban George elmesélte, hogy nagyon büszke a feleségére, aki rendkíül jól viseli a terhességet, és emellett pedig az életüket is fantasztikusan kézben tartja. A sztár azt is bevallotta, hogy véleménye szerint már megérett az apaságra. 

"Nem tudtam még teljesen megemészteni a tényt hogy apa leszek, de már nagyon izgatott vagyok" - mondta az 55 éves színész.

A picik elnevezését még homály fedi, egyelőre még keresgélnek, de Amal határozottan elvetette férje vicces felvetését: George ugyanis a Casamigos nevezetű tequila cége után Casa-nak és Amigo-nak nevezné a gyerekeket - írta meg az ELLE.

Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-t
A földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. De kik voltak előtte?