Klapka György húga, Manyika megdöbbent a végrendeleten

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György Manyika kitagadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György végrendelete tartogatott meglepetéseket, például kitagadta Gyurikát, de azt is megkérdőjelezte, hogy Christian az ő fia volna. Klapka György húga, Manyika szólalt meg az üggyel kapcsolatban: szíven ütötte testvére végakarata.

Klapka György legidősebb fia, Gyurika nem ismerte az édesanyját, hiszen Koltai Mária színésznő szülés közben meghalt. Az aranyember húgára, Manyikára bízta az újszülött felnevelését, akit most kitagadott a végrendeletből. Klapka az állítja ugyanis, hogy Gyuri nem az ő fia.

Klapka György húga nem érti Gyurika kitagadását: nem hiszi, hogy más volna a gyerek apja Fotó: Nagy Attila - Origo

"A legenyhébb kifejezés, hogy megdöbbentem. Szíven ütött a végrendelet tartalma.

Nem értem, mert nekem soha még csak célzást sem tett arra, hogy más lehet bármelyik gyerekének az apja.

(..) Ha tudta, hogy más a kisfiú apukája, nyugodtan adhatta volna rögtön a hűtlen feleség családjának vagy nevelőotthonba" – mondta a Story magazinnak Manyika, aki azt is hozzátette, most lett igazán árva Gyurika, nem akkor, amikor elmondta neki a temetőben annak idején, hogy az édesanyja halott. "Gyurika most sokkal szomorúbb, mint kisgyerekként a temetőben, amikor megtudta, hogy félárva. Nem a pénz miatt, hanem azért, mert

most lett teljesen árva azzal, hogy az apja megtagadta.

Azt mondta nekem a napokban: az a szerencsém, anyucikám, hogy te vagy nekem" – árulta el Klapka húga. Répás Lajos, Manyika fia pedig azt mondta, hogy Gyurika miatt gazdagodott meg az aranyember.

"Nagy disznóság, amit a nagybátyám állít a végrendeletében. Ráadásul Gyurinak köszönheti, hogy itthon felépíthette a cégbirodalmát"

– állítja Répás Lajos. Annak idején Klapka Györgyöt ugyanis adócsalásért elítélték Németországban, első cégét – kihasználva a névazonosságot – fia nevén hozta létre, ezzel alapozta meg a mesés vagyonát, ami állítólag nem is olyan nagy...

Celebcsemeték, akik milliós ruhatárral büszkélkedhetnekhttp://www.life.hu/csalad/20170329--celebgyerekek-a-legdragabb-ruhatarral.htmlLegyen bármilyen divatos és bármilyen márkás, több százezer vagy akár millió forintot még egy felnőtt ruhájára is elképesztő pazarlás elkölteni. Ha pedig egy gyerekruháról van szó, az előbbi kijelentésünk hatványozottan érvényes. Valóban szüksége van egy pár éves lurkónak százezres táskára? A celebszülők szerint igen. Jöjjenek a drága ruhatárral büszkélkedő sztárgyerekek. Család--Kendőzetlen valóság a szoptatásról: Galéria!http://www.life.hu/csalad/20170329-igy-nez-ki-a-szoptatas-valojaban.htmlBizony, mert a szoptatás sem kizárólag móka és kacagás. CsaládOrigoGyászol Alföldi Róbert: elvesztette hűséges kutyáját, Pankáthttp://www.life.hu/csalad/20170329-gyaszol-alfoldi-robert-elvesztette-huseges-kutyajat-pankat.htmlAlföldi Róbert elvesztette hűséges kutyáját, Pankát. Szíszorító szavakkal búcsúzott társától.Család--33 éves lett Király Viktor: így nézett ki gyerekként - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170329-33-eves-lett-kiraly-viktor.htmlKirály Viktor ma ünnepli a 33. születésnapját, amiről természetesen testvére, Király Linda sem feledkezett el. Gyerekkori képpel köszöntötte öccseit! CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoÉszak-Olaszországban házasodik Gianni és Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/csalad/20170329-eszak-olaszorszagban-hazasodik-gianni-es-debreczeni-zita.htmlDebreczeni Zita és Gianni szerettek volna mindent titokban tartani az esküvőjükről, de ez nem sikerült. Kiderült, hogy az észak-olaszországi Dolomitokban fognak örök hűséget esküdni. CsaládOrigoMásodik gyermekét várja Leonardo DiCaprio szuperszexi exe, Bar Refaelihttp://www.life.hu/csalad/20170329-masodik-gyermeket-varja-bar-refaeli.htmlBar Refaeli izraeli szupermodell tavaly nyáron adott életet első gyermekének, most pedig második babáját várja. Pocakját már meg is mutatta a nagyvilágnak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.