Lesd meg az egykori szovjet milliárdos luxuskastélyát

Forrás: Dan Milstein -
ingatlan luxusotthon szovjet eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éld át a 20-as évek csillogását, és lesd meg, milyen burzsuj életet élt ebben a 85 millió dolláros villában az egykori szovjet milliárdos. Az elképesztő ingatlan most új tulajdonosára vár.

A New York állam Long Island szigetén található, 3 hektáron elterülő ingatlant 1928-ban építették. Jelenleg 85 millió dollár, azaz nagyjából 26 milliárd forint a kikiáltási ár, amelyért cserébe elképesztő luxusban élhet majd a jövendőbeli tulajdonos.

A New York állam Long Island szigetén található, 3 hektáron elterülő ingatlant 1928-ban építették Forrás: Dan Milstein

Az ingatlan eredeti tulajdonosa az egykor a Szovjetunióhoz tartozó Grúziából emigrált Tamir Sapir volt, aki végül New Yorkban csinálta meg a szerencséjét. A jelenlegi tulajdonos kilétét homály fedi, csak azt tudni, hogy a birtokot 2013-ban vásárolta meg Tamir Sapirtól 15,9 millió dollárért, de a hírek szerint soha nem költözött be a villába.

A káprázatos ingatlan Long Island északi partjának egyik legnagyobb és legdrágább birtoka, amit egyébként 2015-ben egyszer már meghirdettek, de az akkori 100 millió dolláros kikiáltási áron senkinek sem kellett.

A villához egy egészen elképesztő, szinte királyi udvar is tartozik, a grandiózus épületben pedig 18 hálószoba található.

Galériánkat végiglapozva garantáltan tátva marad majd a szád!

/1704/Lesd_20174111368

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.