Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó és menye, Pártos Csilla között régóta folyik a pereskedés, aminek talán sosem lesz vége. A színművésznő a legutóbbi tárgyaláson meg sem jelent.

Pártos Csilla és anyósa, Pécsi Ildikó között több fronton zajlik a háború, aminek talán sosem lesz vége. Pártos Csilla rokontartást követel tőle, mivel a volt férje - Pécsi Ildikó fia - nem fizeti a gyerektartást. Ezzel szemben Pécsi Ildikó lakáskiürítési pert indított, mert menye és unokája az ő ingatlanában élnek.

Sosem lesz vége Pécsi Ildikó és Pártos Csilla vitájának Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Pécsi Ildikó - valószínűleg a rengeteg viszály miatt - az év elején kórházba került, de az egészsége azóta sem lett jobb. Erre következet legalábbis a Best Magazin, más oka ugyanis nem lehet annak, hogy a színművésznő nem jelent meg a soron következő tárgyaláson. Ott várta az ügyvédje is, nem beszélve a bíróról és a menyéről, de ő nem jelent meg. Az ügyvédjén keresztül Pécsi Ildikó azt kérte, betegsége miatt a jövőben ne is a fővárosban, hanem a Gödöllői Bíróságon hallgassák meg, mert csak odáig tud elmenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.