Vajna Timi bikiniben fürdik a Maldív-szigeteken - Videó!

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi Maldív-szigetek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó dolga van Vajna Timinek, hiszen a Maldív-szigeteken pihen. A remek időben természetesen bikiniben fetreng a tengerparton, erről pedig egy dögös videót is készítettek.

Most épp a Maldív-szigeteken van Vajna Timi, nem meglepő módon rendkívül élvezi az ott töltött időt. A napsütésben, a homokos tengerparton pihen, és szerencsére meg is mutatta a követőinek, hogy milyen is ott üdülni.

Vajna Timit már láthattuk fürdőruhában Forrás: Instagram/timeavajna

Timiről ugyanis egy videót készítettek a mesebeli helyen, de nem akármilyet. Kizárólag fürdőruhában látható a felvételeken vagy anélkül! A sztár egy ponton ugyanis megválik a felsőjétől, és úgy folytatja tovább a fürdőzést. Az egyelőre nem derült ki, hogy milyen okból készítették el ezt a szexi videót, de nem is ez a lényeg!

Vajna Timi a Golden Globe vörös szőnyegén mutatta meg dekoltázsát

Vajna Timi természetesen a helyszínen izgulta végig a 74. Golden Globe-gálát. Andy Vajna felesége csodálatos ruhát választott a nagy eseményre: nem kis dekoltázzsal vonult végig a vörös szőnyegen. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.