A tangának leáldozott, jön a nagyibugyi

Forrás: Instagram/victoriassecret -
nagyibugyi tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai kutatás szerint egyre kevesebb tangát vásárolnak a nők, viszont egyre jobban szeretik a nagyibugyit.

2016-ban 7 százalékkal kevesebb tangát adtak el, viszont 17 százalékkal több magas derekú, nagyobb testfelületet takaró alsóneműt értékesítettek. A férfiak által annyira kedvelt tanga bizony kezd kimenni a divatból, utat tör magának a kényelem.

Egyre divatosabb a nagyibugyi Forrás: Instagram/victoriassecret

Erica Russo, a Bloomingdale's áruház fehérneműkért felelős igazgatója elmondta, hogy a nagyibugyik nagyon trendik ebben a szezonban. Szerinte ez összefügg a Brickenstock papucsok és az övtáskák térhódításával. Egyre inkább jellemző ugyanis, hogy a nők a kényelmesebb, praktikusabb darabokat választják, még akkor is, ha azok annyira nem néznek ki jól.

Heti trendjelentés – Anne Hathaway óriási divatbakit vétett http://www.life.hu/trend/20170330-heti-trendjelentes-szerepel-benne-anne-hathaway-scarlet-johansson-kirsten-dunst.htmlEzen a héten a csíkok, a pöttyök és a virágminták voltak a sztárok kedvencei, habár nem találta meg mindenki a hozzá illő szabást vagy éppen színt. A legrosszabbul öltözöttek listája így ezúttal is bővült: mutatjuk is őket! Trend--Íme Pixee Foxx, akinek olyan vékony a dereka, mint a nyaka (18+)http://www.life.hu/trend/20170401-ime-pixee-foxx-akinek-olyan-vekony-a-dereka-mint-a-nyaka.htmlPixee Foxx, a svéd lány úgy jár a plasztikai sebészetre, mint más a ruhaboltba. Az a célja, hogy élő Barbie babává változzon. TrendOrigoGoldie Hawn megmutatta, hogyan szépülhttp://www.life.hu/trend/20170401-goldie-hawn-megmutatta-hogyan-szepul.htmlGoldie Hawn mindig is a legviccesebb hollywoodi színésznők közé tartozott, ezt pedig lépten-nyomon bizonyítja is. Most is olyan fotót osztott meg, amitől mindenkinek leesik az álla. Trend--Öngyilkos lett a gyönyörű modell, Raudha Athifhttp://www.life.hu/trend/20170331-ongyilkos-lett-a-gyonyoru-modell-raudha-athif.htmlRaudha Athif, a 21 éves modell és orvostanhallgató kollégiumi szobájában végzett magával. TrendOrigoÖngyilkos lett a gyönyörű modell, Raudha Athifhttp://www.life.hu/trend/20170331-ongyilkos-lett-a-gyonyoru-modell-raudha-athif.htmlRaudha Athif, a 21 éves modell és orvostanhallgató kollégiumi szobájában végzett magával. TrendOrigoA 13 leghíresebb rúzs - Slágertermékek, amelyekért rajonganak a nőkhttp://www.life.hu/trend/20170330-a-13-leghiresebb-piros-ruzs-amelyekert-rajonganak-a-nok.htmlA tökéletes piros rúzsra rátalálni olyan, mint megtalálni az igazit. Egy felemelő pillanat, ami tele van jó érzéssel, várakozásokkal. Hiszen a tökéletes piros rúzs szinte minden ruhánkhoz passzol, mindent feldob, a legegyszerűbb outfitnek is színt ad, szinte kivirágzik tőle az ember. A klasszikus piros kevés nő sminktáskájából hiányzik, ha viszont neked még nincs, megmutatjuk, melyek a legközkedveltebb árnyalatok. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.