Kislányt vár a Barátok közt egykori sztárja, Munkácsy Kata

Munkácsy Kata apás szülés terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munácsy Kata, a Barátok közt egykori sztárja és párja apás szülést terveznek. Serbán Attila színész mindenképpen szeretne ebben a fontos pillanatban a párjával és a babával lenni, azt mondja ezt baromság lenne kihagyni. 

A fiatal színésznő és kedvese májusra várják első gyermeküket, aki kislány lesz. Kata a harmadik trimeszterbe lépett, és már nagyon izgatott. Azt mondja, nagyon szép állapot a terhesség, de sokkal jobban várja, hogy végre találkozhasson a kisbabájával.

Sztárok elképesztően kínos, régi családi fotóihttp://www.life.hu/csalad/20170331-sztarok-elkepesztoen-kinos-csaladi-fotoi.htmlValószínűleg neked is vannak olyan régi családi, iskolás képeid, amik annyira kínosak vagy viccesek, hogy nem gyakran mutogatod őket az ismerőseidnek. Nos, szerencsére a ma sikeres és gyönyörű hírességek is voltak egyszer gyerekek, néhányuk pedig a poén kedvéért hajlandó volt megmutatni a rajongóinak, milyen vállalhatatlanul néztek ki akkoriban. Család--Másfél hónapig rejtegette újszülött kislányát Julia Carpenterhttp://www.life.hu/csalad/20170402-julia-carpenter-masfel-honapig-rejtegette-ujszulott-kislanyat.htmlFebruár közepén született meg Julia Carpenter első gyermeke. A magyar DJ azonban csak most számolt be erről, edig titkolta kislánya érkezését. CsaládOrigoDancs Annamari és Kerényi Máté megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20170331-dancs-annamari-es-kerenyi-mate-megmutatta-ujszulott-kisfiat.htmlDancs Annamari és Kerényi Máté első közös gyermeke körülbelül öt hete jött világra. Koraszülött volt a pici, de már szépen gyarapodik. A büszke szülők meg is mutatták csemetéjüket. CsaládOrigoPécsi Ildikó nem jelent meg a tárgyalásonhttp://www.life.hu/csalad/20170331-pecsi-ildiko-nem-jelent-meg-a-targyalasan.htmlPécsi Ildikó és menye, Pártos Csilla között régóta folyik a pereskedés, aminek talán sosem lesz vége. A színművésznő a legutóbbi tárgyaláson meg sem jelent. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huKasza Tibi a terveiről mesélt http://www.life.hu/csalad/20170331-kasza-tibi-elmeselte-a-jovobeli-terveit.htmlMagyarország egyik legsikeresebb híressége, aki egyszerre több területen is megállja a helyét. Egy interjúban elárulta mik a jövőbéli tervei a munkájában és a magánéletében is. Család--Trokán Péter nagyon örült, mikor megtudta, nagypapa leszhttp://www.life.hu/csalad/20170331-trokan-peter-nagyon-orult-hogy-nagypapa-lesz.htmlNagyszülő lesz Papadimitriu Athina és Trokán Péter, amit mindketten izgatottan várnak. Amikor megtudták a hírt, mindketten sírtak örömükben. Család




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.