A húsvét színe az ünnepi tojáshéj

Forrás: Thinkstock -
otthon húsvét húsvét2017 lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fehér a fény, a tisztaság, a tökéletesség és az egyszerűség jelképe. A fehér használatával a terek világosabbnak, tágasabbnak és levegősebbnek tűnnek. A rikító fehérért azonban nincs mindenki oda, nekik nyújthat tökéletes alternatívát a kellemes tojáshéjszín.

A tojáshéj meszet tartalmaz, színe az egyéb összetevőktől függően a fehértől a világosbarnáig rengetegféle lehet. A tojáshéjszínt az enyhe bézses árnyalat a fehérnél sokkal barátságosabb, melegebb színné teszi, ezt a szemnek kellemes tulajdonságát pedig mindenképpen érdemes kihasználni a lakberendezésben.

A tojáshéjszínt az enyhe bézses árnyalat a fehérnél sokkal barátságosabb, melegebb színné teszi Forrás: Thinkstock

Azért is remek szín a tojáshéj, mert kiválóan kombinálható szinte mindennel: arannyal és ezüsttel is jól működik, szépen mutat földszínekkel, barnás árnyalatokkal, szürkével, feketével, de akár önmagában is. A húsvéthoz közeledve érdemes egy-két kiegészítőt beszerezni ebben az árnyalatban, ebben pedig segítünk is neked egy kicsit.

A következőkben olyan szemet gyönyörködtető enteriőröket és lakáskiegészítőket válogattunk össze, amelyek tojáshéjszínben pompáznak – inspirálódj belőlük bátran!

/1704/A_h_s201743143514

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.