Kim Kardashian szexi fotó Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tudja, mit jelent az, ha valaki úgy fest, mint Kim Kardashian. Íme, itt egy hölgy, aki kiköpött mása a sztáranyukának. 

Kanye West kedvese, Kim Kardashian sok mindenről híres, de leginkább arról, hogy olyan feneke van, mintha egy körzővel rajzolták volna. Emellé természetesen telt keblekkel is rendelkezik, ráadásul még a dereka is észveszejtően vékony.

Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) által megosztott bejegyzés,

Azt gondolnánk, hogy ezt nem lehet már felülmúlni, de egy orosz modellnek mégis sikerült. Anastasia Kvitkónak hívják azt a fiatal szépséget, aki Kimhez hasonló elképesztő idomokkal van megáldva.

Valószínűleg nem csak mi gondoljuk ultraszexinek, ugyanis a közösségi oldalán közel 6 millió követője van, ami minden képzeletet felülmúlóan nagy szám.

Nem csoda, hogy ezeket az idomokat nem tudja senki szó nélkül hagyni Forrás: Instagram

A 22 éves fiatal szépség olyan természetességgel pózol a kamerák előtt, mintha soha életében nem is csinált volna semmi mást.

Hogy mit csinált a vaginájával Kim Kardashian?

A hírek szerint nem csupán a valóságshow-sztárt, hanem az egész családjának női tagjait egyetlen dolog tartja izgalomban: a vaginalézer. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.