Klapka György özvegye, Mária nem akarja eladni a családi házat

Forrás: Tények -
Klapka György özvegy otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon felháborodott Klapka György özvegye, amikor mindenhol azt olvasta, hogy eladja a családi házat, amiben együtt éltek. Kiderült, hogy nem akar és nem is tudna megszabadulni az otthonától.

Nem akarja eladni azt a családi házat Klapka György özvegye, amiben együtt éltek az aranyemberrel. Felháborodva olvasta azokat a híreket, amelyek tegnap járták be a sajtót, miszerint nem bír abban a házban élni, ahol Klapka György meghalt, és ezért akar megszabadulni az otthontól, ugyanis szó sincs ilyesmiről.

Nem akarja eladni a családi házat Klapka özvegye Forrás: Tények

"Még hogy el fogom adni a házamat?!" – reagált a hírekre Mária, akinek eszébe sem jutott ilyesmi.

"Eszem ágában sincs eladni a Normafa úti házat,

nem is értem, hogy találhatnak ki ilyet. Fenn tudom tartani a házat, de ha nem tudnám, akkor sem adnám el, bár azt meg kell hagyni, hogy kicsit át kell majd alakítani. Ahogy a férjemhez, úgy ehhez is kötődöm.

Nem akarok szabadulni az emlékektől, nekem már csak ez maradt.

Érthetetlen számomra, miért kell még mindig Klapkával foglalkozni... meghalt, hagyják békén őt is, és engem is. Aki pedig ilyet nyilatkozik, az szégyellje magát " – mondta a Borsnak Klapka György özvegye.

A hónap színe: a hamvas cseresznyevirághttp://www.life.hu/otthon/20170331-aprilis-honap-szine-a-cseresznyevirag.htmlMinden tavasszal hófehér és világos rózsaszín sziromtenger borítja el Japán utcáit - ilyenkor jön el a szakura, azaz a cseresznyefa virágzásának ideje. Nem is lehetne hát ideálisabb árnyalatot választani április hónap színének, mint a halvány rózsaszín cseresznyevirágot. OtthonThinkstockLesd meg az egykori szovjet milliárdos luxuskastélyáthttp://www.life.hu/otthon/20170331-lesd-meg-egy-szovjet-milliardos-amerikai-luxusotthonat.htmlÉld át a 20-as évek csillogását, és lesd meg, milyen burzsuj életet élt ebben a 85 millió dolláros villában az egykori szovjet milliárdos. Az elképesztő ingatlan most új tulajdonosára vár. Otthon--Angelina Jolie milliókat költött szellemirtókrahttp://www.life.hu/otthon/20170402-milliokat-koltott-szellemirtokra-angelina-jolie.htmlAngelina Jolie-t mindig is különcként tartották számon a filmes szakmában, így nem csoda, hogy a szellemekben is hisz. Egykori házvezetőnője arról számolt be, hogy a színésznő dollármilliókat költött szelleműzésre. Otthon--Ellen DeGeneres és Portia de Rossi közös szerelmi fészke új tulajdonosra várhttp://www.life.hu/otthon/20170330-ellen-degeneres-es-parja-portia-de-rossi-elado-luxusvillaja.htmlA sztárotthonok három ismérve: hatalmasok, elképesztően drágák, és lenyűgöző kilátás nyílik belőlük. Ellen DeGeneres és párja, Portia de Rossi eladó villája pedig természetesen mind a három kitételnek eleget tesz. Sőt ez a Santa Barbara-i álomotthon különleges stílusával garantáltan elkápráztatja majd jövendőbeli tulajdonosát. Otthon--Ezt a villát árulja Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170331-ezt-a-palotat-arulja-friderikusz-sandor.htmlFriderikusz Sándor a jelek szerint szeretne megválni cifra palotájától, több oldalon is hirdeti az ingatlant 2,5 milliárdért. Íme, az otthona. Otthon--Házi praktikák, amiket semmiféleképpen ne próbálj ki!http://www.life.hu/otthon/20170329-takaritasi-praktikak-amiket-nem-erdemes-kiprobalnod.htmlTény és való, hogy vannak olyan filléres házi praktikák, amik tökéletesen működnek, és amikkel bátran helyettesíthetsz például takarítás közben egy-egy drága bolti, vegyszerekkel teli tisztítószert. Az internet forgatagában azonban olyan trükkökbe és tippekbe is könnyen belebotlik az ember, amik nemhogy hasznosak lennének, de könnyen kárt is okozhatnak. A következőkben ezekből válogattunk. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.