Molnár Anikó meghökkentő fotót posztolt

fotó Nagy Ő felismerhetetlen Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszoktuk, hogy Molnár Anikó időről időre újabb fotóval lepi meg rajongóit, de ezúttal nagyon mellélőtt. 

Az egykori Nagy Ő saját bevallása szerint még a levegőtől is hamar meghízik, folyamatosan küzd a kilókkal, ennek ellenére mégis mindig eléri valahogy, hogy bomba formában lássuk.

Nemrég meg is mutatta egy fotózáson, hogy mit jelent igazán dögösnek lenni. A munkáról készült videót rengetegen megnézték, hiszen mindenki kíváncsi volt arra, hogy mire készül a 44 éves sztár.

Most egy újabb fotóval örvendeztette meg a rajongóit a közösségi oldalán, de ez a képe talán nem volt a legjobb választás. Ha nem látnánk a hölgy nevét a fejlécen, nem biztos, hogy felismernénk Anikó arcát, ugyanis ez az irreálisan hatalmas napszemüveg mindent kitakar, ami lényeges lenne.

Természetesen akadtak olyanok, akiknek tetszett a napszemüveg, hiszen nem vagyunk egyformák, de véleményünk szerint sokkal jobb képek is készültek már Anikóról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.