Szabó Zsófi szívszorító vallomása: az édesapjáról mesélt

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Szabó Gyula Szabó Zsófi haláleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három éve már, hogy Szabó Gyula, a nemzet színésze, Szabó Zsófi édesapja elhunyt. Bár a fájdalom nem enyhült, lánya már mosolyogva mesél az édesapjáról.

"Mindig is féltem, hogy elveszítem őt. Kislányként láttam, hogy a barátnőim apukái mind fiatalabbak. Mindig féltettem. (...) Amikor apu elment, azt hittem, hogy véget ér az életem. Aztán rájöttem, ha ezt túléltem, akkor nem jöhet olyan fájdalom az életemben, amit ne vészelnék át. Ma már nem félek semmitől, bátrabb lettem. Persze azóta is mindennap gondolok rá, hiszen feldolgozni igazán úgysem lehet egy gyermeknek a szülője elvesztését. Jelen van a mindennapjaimban, most már sokat sztorizok, mesélek róla"mesélte Zsófi a Blikknek, akire sok feladat hárult édesapja halálakor.

Szabó Zsófi és férje Forrás: Polyák Attila/Origo

"Apu nagyon erős, kemény ember volt. Sokszor csak a könnyei árulták el. Emlékszem, hogy mesélte, amikor meghalt az édesanyja, aznap vígjátékot kellett játszania, de megcsinálta. Erre mondta az én édesanyám is azt, hogy »kislányom, Szabó vagy, rázd meg magad!», és akkor átvettem a családfői szerepet, új életet kezdtem. Többek közt akkor igazoltam az RTL Klubhoz. Hiszem, apu mindvégig figyelt minket, és alakítja a dolgainkat" – emlékszik vissza a műsorvezető.

Zsófi biztos benne, hogy minden örömöt, ami érte, az apukájának köszönhet. Az azonban fáj neki, hogy már nem láthatja, mennyire boldog, és hogy Szabó Gyula nem kísérhette az oltárhoz a nagy napon.

Gólyahír! Gyermeket vár Vágó Bernadett és Miller Zoltánhttp://www.life.hu/csalad/20170404-gyermeket-var-vago-bernadett-es-miller-zoltan.htmlKét hónap múlva távozik a Budapesti Operettszínháztól Vágó Bernadett színésznő, aki a napokban jelentette be munkahelyén, hogy babát vár.CsaládOrigoApa lett a Walking Dead színésze, Steven Yeunhttp://www.life.hu/csalad/20170402-apa-lett-a-walking-dead-szinesze-steven-yeun.htmlMegszületett a Walking Dead színészének kisfia. Steven Yeun már meg is mutatta a babát. Család--Sztárok elképesztően kínos, régi családi fotóihttp://www.life.hu/csalad/20170331-sztarok-elkepesztoen-kinos-csaladi-fotoi.htmlValószínűleg neked is vannak olyan régi családi, iskolás képeid, amik annyira kínosak vagy viccesek, hogy nem gyakran mutogatod őket az ismerőseidnek. Nos, szerencsére a ma sikeres és gyönyörű hírességek is voltak egyszer gyerekek, néhányuk pedig a poén kedvéért hajlandó volt megmutatni a rajongóinak, milyen vállalhatatlanul néztek ki akkoriban. Család--Kislányt vár a Barátok közt egykori sztárja, Munkácsy Katahttp://www.life.hu/csalad/20170402-kislanyt-var-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-munkacsy-kata.htmlMunácsy Kata, a Barátok közt egykori sztárja és párja apás szülést terveznek. Serbán Attila színész mindenképpen szeretne ebben a fontos pillanatban a párjával és a babával lenni, azt mondja ezt baromság lenne kihagyni. CsaládRTLKLUBMásfél hónapig rejtegette újszülött kislányát Julia Carpenterhttp://www.life.hu/csalad/20170402-julia-carpenter-masfel-honapig-rejtegette-ujszulott-kislanyat.htmlFebruár közepén született meg Julia Carpenter első gyermeke. A magyar DJ azonban csak most számolt be erről, eddig titkolta kislánya érkezését. CsaládOrigoPécsi Ildikó nem jelent meg a tárgyalásonhttp://www.life.hu/csalad/20170331-pecsi-ildiko-nem-jelent-meg-a-targyalasan.htmlPécsi Ildikó és menye, Pártos Csilla között régóta folyik a pereskedés, aminek talán sosem lesz vége. A színművésznő a legutóbbi tárgyaláson meg sem jelent. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.