Az oversize darabok néhány éve jöttek divatba, és azóta is imádják őket a nők. Nem is csoda, mert laza, kényelmes, és nagyon vagány outfiteket lehet kihozni belőlük. Most viszont azt néztük meg, hogyan hordják a sztárok ezeket a darabokat. Szavazz: ciki vagy menő?

Pulcsik 

A legkézenfekvőbb oversize alapdarab, ami egy szűk nadrággal szuperjól mutat. Marion Cotillard megoldását viszont nem igazán szeretjük. 

Kendall Jenner, Cameron Diaz, Marion CotillardForrás: Northfoto

Ing 

Az oversize ingek valójában ruhaként funkcionálnak, habár egy szűk farmer a hidegebb napokon ezekhez is jól áll. 

Rihanna és Natalie PortmanForrás: Northfoto

Kabát 

Az oversize kabát is szuper viselet: kényelmes és praktikus. Viszont érdemes megtalálni egy arany középutat, Gigi Hadid farmerkabija ugyanis már egy kicsit talán sok.

Gigi Hadid, Kim Kardashian, Hailey BaldwinForrás: Northfoto

Nadrág 

Az oversize nadrág már egy sokkal meredekebb terület. Nem egyszerű viselni, sokaknak nem áll jól, és inkább nevetséges hatást kell.

Lorde, Karrueche Tran, Karlie KlossForrás: AFP, Northfoto, Getty Images

Elegáns 

A vörös szőnyegen sincs hiány az oversize ruhadarabokból. Rihanna például, aki bátran és nagyon jól hordja ezeket a darabokat, a vörös szőnyegen is felvállalja. Egy minimalista, letisztult és egy habos-babos ruhában is megmutatta már magát. Natalie Portman pedig kismamakorában viselt néha oversize ruhákat.

Natalie Portman, RihannaForrás: AFP