Ciki vagy menő? Ezek a sztárok kedvenc oversize darabjai

oversize menő ciki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az oversize darabok néhány éve jöttek divatba, és azóta is imádják őket a nők. Nem is csoda, mert laza, kényelmes, és nagyon vagány outfiteket lehet kihozni belőlük. Most viszont azt néztük meg, hogyan hordják a sztárok ezeket a darabokat. Szavazz: ciki vagy menő?

Pulcsik

A legkézenfekvőbb oversize alapdarab, ami egy szűk nadrággal szuperjól mutat. Marion Cotillard megoldását viszont nem igazán szeretjük.

Kendall Jenner, Cameron Diaz, Marion Cotillard Forrás: Northfoto

Ing

Az oversize ingek valójában ruhaként funkcionálnak, habár egy szűk farmer a hidegebb napokon ezekhez is jól áll.

Rihanna és Natalie Portman Forrás: Northfoto

Kabát

Az oversize kabát is szuper viselet: kényelmes és praktikus. Viszont érdemes megtalálni egy arany középutat, Gigi Hadid farmerkabija ugyanis már egy kicsit talán sok.

Gigi Hadid, Kim Kardashian, Hailey Baldwin Forrás: Northfoto

Nadrág

Az oversize nadrág már egy sokkal meredekebb terület. Nem egyszerű viselni, sokaknak nem áll jól, és inkább nevetséges hatást kell.

Lorde, Karrueche Tran, Karlie Kloss Forrás: AFP, Northfoto, Getty Images

Elegáns

A vörös szőnyegen sincs hiány az oversize ruhadarabokból. Rihanna például, aki bátran és nagyon jól hordja ezeket a darabokat, a vörös szőnyegen is felvállalja. Egy minimalista, letisztult és egy habos-babos ruhában is megmutatta már magát. Natalie Portman pedig kismamakorában viselt néha oversize ruhákat.

Natalie Portman, Rihanna Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.