Pink megmutatta a szülés utáni alakját: Fotó!

fotó fogyás szülés Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink soha nem volt az a típus, akit érdekelt volna mások véleménye. Büszkén vállalta az életének minden eseményét, és ez most sincs másképp. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, 2016 decemberében megszületett Pink második gyermeke, akiről már a szülés után nem sokkal fotót posztolt a közösségi oldalára. A Jameson Moon Hart nevet viselő kisfiú egészséges, és az intim képeket nézegetve úgy tűnik, hogy szépen cseperedik.

A kétgyermekes édesanya sosem volt az a tipikus cicaba, de azért arra mindig figyelt, hogy a stílusának megfelelően jól nézzen ki. Keményen edz és az étkezési szokásain is változtatott, hogy visszanyerje a szülés előtti alakját, de azért nem az alakformálás tölti ki a mindennapjait.

Így néz ki most a híres énekesnő Forrás: Instagram

Állítása szerint teljesen normális, hogy szülés után 3 hónappal van még egy kis hasa, amit természetesen le kell dolgozni, de azért egyáltalán nem kell folyton ezzel foglalkozni.

Pink és a gyerekei elképesztő cukik: Fotó!

Hihetetlenül aranyos családi fotó került napvilágra Pink gyermekeiről. A kislány és a nemrég született kisöccse igazán meghitt pillanatban voltak az édesanyjukkal, amit szerencsére az apuka megörökített.

A mozgás 5 jótékony hatása, ami miatt biztosan felállsz a karosszékbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170404-a-mozgas-jotekony-hatasai.htmlMég mindig nem tudod rávenni magad, hogy legalább hetente kétszer alaposan átmozgasd a testedet? Ha a következőket elolvasod, biztos nem fogsz többé nemet mondani a sportolásra, hiszen a javadat szolgálja, ráadásul sokkal több dologban is, mint gondolnád. Ez Zsír!ThinkstockSúlyos beteg Gáspár Beahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170405-sulyos-beteg-gaspar-bea-30-kilot-hizott.htmlOrvostól orvosig járnak, mégsincs megoldás egyelőre Gáspár Bea komoly pajzsmirigy-problémájára. Bea az utóbbi hónapokban harminc kilót hízott, egyelőre nem sikerült a gyógyszerezését úgy beállítani, hogy normalizálódjon a testsúlya. Ez Zsír!--Az exférje sokkot kapott, amikor meglátta a 136 kilót fogyott Mama June testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170405-mama-june-136-kilot-fogyott-az-exferje-sokkot-kapott.htmlTöbb mint 200 kilót nyomott Mama June, az amerikai valóságshow-sztár, de úgy döntött, életmódot vált. Eddig 136 kilótól szabadult meg, és rengeteg műtéten esett át. A volt férje sokkot kapott, amikor meglátta a végeredményt. Ez Zsír!OrigoRengeteget fogyott VV Micihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170405-rengeteget-fogyott-vv-mici-rendszereen-edz.htmlAmióta kijött a villából, a sok edzésnek köszönhetően rengeteget változott Mici alakja. A lány időnként meg is mutatja ezt a rajongóinak, de vannak, akik még mindig belekötnek, mondván, hogy kövér. Ez Zsír!Origo3 liter zsírral töltette fel a fenekét Rodrigo Alves: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170404-rodrigo-alves-zsirral-toltette-fel-a-feneket.htmlAz élő Ken baba újabb beavatkozással ajándékozta meg magát, hogy még tökéletesebb legyen a teste. Ezúttal 3 liter zsírt töltetett a fenekébe. Ez Zsír!--Brutálisan vékony combokat villantott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170404-vekony-combot-villantott-gaspar-evelin.htmlLassan teljesen elfogy? Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.