Liza Golden-Bhojwani modell fotó fogyás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell szinte teljesen kifordult önmagából: így nézett ki régen, és így fest ma.

Liza Golden-Bhojwani nagyon fiatal volt, mindössze 17 éves, mikor belecsöppent a modell szakmába. Kizárólag erről szólt az élete, mindent ennek rendelt alá, folyamatosan

éheztette és sanyargatta magát.

Természetesen nem azért, mert súlyfelesleg lett volna rajta, inkább azért, mert betegesen sovány akart lenni, hogy a legkülönlegesebb munkákat is megszerezhesse. Azt nem tudni, hogy megérte-e, de az biztos, hogy mindent elért amit akart.

Szerepelt a londoni, a párizsi, a milánói és a New York-i divathéten is, a közösségi oldalát pedig közel ötvenezer ember követi. Nemrég egy olyan fotót posztolt, amin jól látszik milyen kórosan sovány volt anno, és milyen jól állni neki az a néhány kiló, amit mostanában magára szedett.

Így nézett ki akkor, és így fest ma a csinos modell Forrás: Instagram

A szexi sztár elárulta, hogy ma már nem harcol többé a kalóriákkal, nem ácsorog órákat a mérlegen, elfogadta a testét és boldogabb, mint valaha. Látszik is rajta a változás, hiszen sokkal vidámabb, egészségesebb a kisugárzása is.

Ma már büszkén vállalja a külsejét, és nincs is miért szégyenkeznie Forrás: Instagram

A szexi modell nem titkolja a striáit sem: Fotó!

A 31 éves szépségtől már megszokhattuk, hogy nyíltan vállalja a gondolatait. Lehet szó bármiről, a szexi sztár kendőzetlenül elmondja a véleményét, ő az egyik legvagányabb modell. Azt sem fél megmutatni, hogy milyen bőrhibái vannak: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.