Ábrahám Edit válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klubból, pontosabban a Barátok köztből ismert Ábrahám Edit 23 év együttlét után válik a férjétől. A színésznő szakember segítségét kérte a helyzet feldolgozásához.

Ábrahám Editet a Barátok köztben ismerte meg az ország, de már jó ideje nincs a sorozatban, és a képernyőről is eltűnt. Sokat kellett várni arra, hogy újra szerepeljen, de a színésznővel most már vasárnaponként a TV2 Nagy Duett című műsorában találkozhatunk, ahol nemcsak a nézők, de a szereplők is jól szórakoznak. Szüksége is van Ábrahám Editnek az örömteli pillanatokra, ugyanis kiderült, hogy

a színésznő válik a férjétől.

Ábrahám Edit és Vastag Csaba is A Nagy Duett sztárpárja Forrás: TV2

23 év együttlét és 17 házasságban töltött év után válnak szét útjaik azért, mert a férje beleszeretett egy fiatalabb nőbe. Ábrahám Editet nagyon megviselte a szakítás, nem is tudta segítség nélkül feldolgozni házasságának végét.

Bevallom, nem bírtam volna ki egyedül, különösen az első két hónap volt nehéz. Szakember segítségét kértem,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.