Pintér Tibor támogatja a gyászoló Janza Katát

Forrás: MTI/Soós Lajos -
halál Janza Kata Janza Richárd Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel egy hónapja történt az a szörnyű baleset, amelyben Janza Kata egyik rokona hunyt el. A színésznő azóta a reflektorfényből kilépve gyászolja az unokaöccsét.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, március 18-án két autó összeütközött Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton szombat hajnalban. A Mercedes a megengedettnél lényegesen nagyobb sebességgel haladt, a szemtanúk szerint egy másik autóval versenyzett.

Janza Kata eltűnt a nyilvánosság elől: gyászol Forrás: MTI/Soós Lajos

Ezzel a tempóval vágódott hátulról a piros lámpánál várakozó BMW-be. Az ütközés mértékét mutatja, hogy mindkét autó méterekkel repült arrébb,

három lámpaoszlopot is kidöntöttek.

Ketten a helyszínen életüket vesztették, köztük az ifjúsági kajakvilágbajnok, Janza Richárd.

A váratlan halálhír Katát és a lányát is megviselte, ezért nem meglepő, hogy egykori kedvese, Pintér Tibor is a tettek mezejére lépett, hogy segítse a szeretteit.

Tibor elárulta, hogy a nehéz időkben kiáll, és segít a lányoknak. Azt is bevallotta, hogy szívesen megmutatná az ittas vezetőknek, hogy tud a fájdalom szétszedni egy egész családot.

Janza Kata 22 évvel fiatalabb férfiba szerelmes

A híres színésznőt egyáltalán nem zavarja a korkülönbség, nyíltan felvállalja az új szerelmét. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.