Sokat változott Pesuth Rita élete a baba óta: Videó!

Forrás: Facebook -
kisbaba szülés Pesuth Rita kickbox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pesuth Rita egy telefonos interjúban mesélt az életükről, a kislányáról és a jövőbeli terveikről. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Pesuth Rita március 8-án életet adott a kislányának, aki a Kenyó Anna Maitha nevet kapta, és szerencsére teljesen egészséges. A 42 éves sztár néhány nappal később már fotókat is posztolt a közösségi oldalára, amelyeken még a szülés egy-egy pillanata is látható.

Pesuth Rita Forrás: Facebook

Pesuth Rita öt éve él Dubajban, ezért egy telefonos interjúban mesélt kibővült családjuk életéről és a mindennapjaikról.

Rita elmondta, hogy már kezdenek belerázódni a szülői feladatokba, és összeszokni Annával. A kislány két gyönyörű keresztnevet visel, de a Maitha névnek saját története is van.

"A férjem a miniszterelnöknek dolgozik, és nagyon jó viszonyban vagyunk vele, nagyon szeretjük, mondhatjuk, hogy a baráti társaságába tartozunk, ezért a lánya után, a dubaji hercegnő után kapta a nevét."

Rita azt is elmesélte, hogy sikerült jól elhelyezkednie Dubajban. Edzéseket tart csoportban, és egyénileg is, bár itt a kickbox kissé háttérbe szorult, és sokkal inkább az úszással kapcsolatos tanulmányait tudta kamatoztatni. Állítása szerint még a terhesség utolsó hetében is dolgozott, de akkor már csak a magántanítványaival foglalkozott.

Nőként a startupok világában - Interjú Szabó Laurávalhttp://www.life.hu/csalad/20170406-nokent-a-startupok-vilagaban-interju-szabo-lauraval.htmlIT területen dolgozik, vezető pozícióban, meglepően fiatal, ráadásul nő – Szabó Laura gyakorlatilag beleszületett az informatika világába, munkája és sikerei során pedig számos előítéletet megcáfolt már. A Nőként a startupok világában sorozatunk újabb része következik. Család--Erdei Zsolt, Madár újra édesapa lesz!http://www.life.hu/csalad/20170407-madar-ujra-apa-lesz.htmlErdei Zsolt, Madár majd kicsattan a boldogságtól: kedvese második gyermeküket hordja a szíve alatt. CsaládOrigoUkrajnából Hollywoodba - Hírességek meglepő születési helyeihttp://www.life.hu/csalad/20170405-hiressegek-meglepo-szuletesi-helyei.htmlAz Egyesült Államok mindig is a különböző nemzetek olvasztótégelyeként funkcionált, felemelkedését és naggyá válást a más és más országokból érkező bevándorlóknak is köszönheti. Nem csoda hát, hogy a legtöbb hollywoodi csillag felmenői között is meglepő nemzetiségű rokonokat találhat az ember. Az alábbiakban olyan hírességeket gyűjtöttünk össze, akik bár az Egyesült Államokban lettek híresek, attól egészen távoli helyeken születtek. CsaládAFPLajtai Kati elképesztő cuki babafotót posztolt http://www.life.hu/csalad/20170406-igy-nez-ki-lajtai-kati-cuki-kisfia.htmlLajtai Kati újabb tündéri babafotóval örvendeztette meg a rajongóit. Egyszerűen nem lehet betelni a kisfia szépségével. Család--Fresh Viki feleség és édesanya leszhttp://www.life.hu/csalad/20170406-hazasodni-keszul-fresh-viki.htmlGyulai Viki, azaz Fresh Viki elárulta: nem csak anya lesz hanem feleség is. CsaládOrigoÁbrahám Edit 23 év után válik a férjétőlhttp://www.life.hu/csalad/20170406-abraham-edit-23-ev-utan-valik.htmlAz RTL Klubból, pontosabban a Barátok köztből ismert Ábrahám Edit 23 év együttlét után válik a férjétől. A színésznő szakember segítségét kérte a helyzet feldolgozásához. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.