Érdekes megoldások, furcsa összhatások és egy stíluskirálynő – ezek uralták a héten a vörös szőnyeget. Már mutatjuk is a részleteket, te pedig szavazd meg a legjobb és legrosszabb outfiteket.

Stíluskirálynő 

Charlize Theront többször is láttuk ezen a héten a vörös szőnyegen, és mindannyiszor kifogástalan volt a megjelenése. Nekünk ez a kettő volt a kedvencünk. 

Charlize TheronForrás: Getty Images

Farmermánia 

A modellek kedvence ezen a héten a farmer volt, amit megpróbáltak a vörös szőnyegre átértelmezni. Stallone lánya, Sistine a manapság trendi metállal dobta fel a farmerjét, míg a Cara Delevingne szintén modell testvére, Poppy egy elegáns zakóval egészítette ki. Egyébként ez utóbbi szett sem volt rossz, de túlságosan kiemelte a vékony alakját. 

Sistine Rose Stallone, Poppy DelevigneForrás: Getty Images
A 10 legdögösebb modelltesó
A Dior 2017-es tavaszi–nyári kampányához egy testvérpárt, Ruth és May Bellt kérték fel. Maria Grazia Chiuri kreatív igazgató szerint nagyon izgalmas, hogy a lányok ennyire hasonlítanak egymásra, ráadásul tökéletes összhang van közöttük. Ennek apropóján most összeszedtük a legbájosabb modelltesókat, akik közül néhányan közös kampányfotózásokat is kaptak.

A legfurcsább szettek 

A The Ramones gitárosának felesége, Linda Ramone nem hazudtolta meg önmagát. Kirívó, színes szettjére mindneki felfigyelt, ahogy Laxmi Narayan Tripathi sem maradt észrevétlen a vörös szőnyegen. Az indiai származású, transznemű színésznő hagyományos öltözetben, látványos arcfestéssel vonult a többi sztár között. 

Laxmi Narayan Tripathi, Linda RamoneForrás: Getty Images

Pasimustra 

A Jennifer Aniston számára legfontosabb két férfi is megjelent a héten egy-egy vörös szőnyeges eseményen. Habár számunkra egyértelmű, hogy Justin Theroux sokkal jobban festett, mint a bő nadrágos Brad Pitt, mégis inkább rátok bízzuk a döntést. 

Justin Theroux, Brad PittForrás: Getty Images

A hét meglepetése 

A kikezdhetetlen stílusérzékkel rendelkező Eva Longoria ezúttal olyan ruhát vett fel, ami kissé meglepett minket. A rendkívül bő szabású nadrág nem a legelőnyösebb az olyan alacsony nőknek, mint amilyen a színésznő is. 

Eva LongoriaForrás: Getty Images