Elárverezték Terry Black lakását

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti, 125 négyzetméteres lakást állítólag azért árverezték el, mert az előadóművész 152 ezer forintnyi közös költséggel tartozott a társasháznak.

"Meglehet, hogy van tartozásom, de 150 ezer forint azért nem olyan nagy összeg (...) Amíg nincs a kezemben a papír, addig nincs mit mondanom. Annyit elárulhatok, hogy mi a gyerekekkel, Danival és Fannival még mindig ott lakunk, és nem is tervezzük, hogy máshova kéne költöznünk. Nekünk az a lakás az otthonunk" – nyilatkozta a Blikknek Terry, aki a végrehajtást sem tagadta. A lap úgy tudja, az előadóművésznek egyelőre valóban nem kell aggódnia a költözés miatt, ugyanis az ingatlanon holtig tartó haszonélvezeti jog van bejegyezve, mégpedig Terry Black 90 éves édesanyja, illetve annak férje nevére. Amíg ők élnek, és engedik neki, hogy ott lakjon gyermekeivel, addig nincs miért aggódnia, lesz fedél a feje fölött.

Terry Black Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Détár Enikő és kedvese közös otthont építhttp://www.life.hu/otthon/20170319-detar-eniko-es-kedvese-peter-kozos-otthont-epit.htmlEgy színházi szerepe apropóján mesélt kapcsolatáról Détár Enikő. Otthon--Hódi Pamela nem köntörfalaz - Súlyos pénzekkel tartozik neki Berkihttp://www.life.hu/otthon/20170314-hodi-pamela-kitalal-sulyos-penzekkel-tartozik-neki-berki.htmlHódi Pamela rendmániásnak tartja magát, otthon gyakorlatilag minden házimunkát ő végez, de ez egyáltalán nem zavarja. OtthonOrigoKapócs Zsóka: "Eljött az idő, hogy elmondjam, miért hagytam abba egy időre a színházat"http://www.life.hu/otthon/20151003-kapocs-zsoka-lakberendezonek-tanul.htmlKeveset hallatott magáról az elmúlt hónapokban Kapócs Zsóka. A színésznő elárulta, mivel tölti az idejét. Otthon--Kigyulladt Hajdú Péter és Sarka Kata háza - "Csak az isteni gondviselésen múlt, hogy nem történt tragédia!"http://www.life.hu/otthon/20150530-kigyulladt-hajdu-peter-es-sarka-kata-haza.htmlSzombaton délután tette közzé bejegyzését a Facebookon Hajdú Péter. A tévés háza kigyulladt, szerencsére senkinek nem történt baja, de a konyha egy része leégett.OtthonOrigoEzért nem adta el lakását Liptai Claudiahttp://www.life.hu/otthon/20170107--liptai-claudia-arulta-a-lakasat-de-nem-adta-el.htmlEl akarták adni, de inkább átalakították lakásukat Liptai Claudiáék. Korábban felmerült, hogy Marcell Ádámot már egy új, közös otthonba viszik haza, de aztán letettek róla. OtthonOrigoElhagyja az országot Alföldi Róbert?http://www.life.hu/otthon/20150803-elhagyja-az-orszagot-alfoldi-robert-a-facebookon-arusitja-ki-a-butorait.htmlA Facebookon árulja néhány bútorát a színész. OtthonFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.