Dukai Regina vadítóan dögös fotót posztolt

fotó szexi Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetesen szexi fotót posztolt a magyar modell. A rajongók teljesen lázba jöttek a kép láttán. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, véget ért Dukai Regina és Batik Bence kapcsolata, de a 33 éves modell megjelenésén ez nem látszik: nemrég a dominikai nyaralásáról posztolt fotókat, amelyek könnyen felébresztették az emberben a nyaralás utáni vágyat.

Fehér homok, óriási tengeri csillag, ragyogó kék ég, napsütés és pálmafák is szerepeltek a nem mindennapi képeken. Legújabb fotóját azonban már itthonról posztolta a híresség: egy igen egyszerű, de annál nagyszerűbb tűzpiros selyemruhában pózolt, ami úgy festett rajta, mintha ráöntötték volna.

#specialnight ❤ #bandagedress #reddress #michaelkors #fashion #saturday #champagne #ootd #saturdaynight #body #redlips

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés,

Az alkalmi ruhában készített felvétel meghozta a várt hatást, egy nap alatt több mint 13 ezer kedvelést gyűjtött össze, és rengeteg elismerő kommentet is kapott.

Aprócska bikiniben tarol Bódi Sylvi: Fotó!

Homokos tengerpartról jelentkezett be Bódi Sylvi, aki nem feledkezett meg a rajongóiról: szexi fürdőruhás fotót mutatott a közösségi oldalán, amelyről nemcsak az erotika és a napfény, hanem a vidámság is süt. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.