Janet Jackson elválik a kisfia apjától

Forrás: Alberto Pizzoli / AFP -
válás énekesnő Janet Jackson újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan hírrel borzolta a kedélyeket Janet Jackson: bizonyos források szerint válni készül a férjétől. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Janet Jackson életének ötvenedik évében esett teherbe első gyermekével. Az örömhír kapcsán azonban baljós árnyak is előkerültek a múltból, ugyanis kiderült, az énekesnőnek van egy felnőttkorú eltitkolt lánya is, akiről azelőtt soha nem tett említést.

Váratlan fordulatot vett Janet Jackson élete: válni készül Forrás: Alberto Pizzoli / AFP

A sztár elképesztő súlyfelesleget halmozott fel a várandósság során, de szerencsére az idei év elején teljesen egészségesen megérkezett a kisfiú, aki az Eissa Al Mana nevet kapta. Úgy tűnt, már minden tényező adott a boldog családi élethez, ám nemrég kiderült, Janet válni készül.

Bizonyos információk szerint nem működik már a kapcsolatuk, ezért döntöttek a különválás mellett, de azt leszögezték, hogy mindezek ellenére szeretnék a lehető legjobban nevelni a kisbabájukat.

"Sajnos Janet és Wissam a válás mellett döntött, belátták, hogy jobb, ha nem élnek tovább együtt. Mindketten elfoglalt emberek, de biztos vagyok benne, hogy a válás ellenére is szuper szülők lesznek"mondta egy névtelen forrás a TheSunnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.