Csobot Adél elköszönt Istenes Bencétől, aki elindult a Survivor forgatására - Fotó!

Forrás: Instagram -
Csobot Adél Istenes Bence Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence egy jó ideig nem fogják látni egymást, ugyanis a műsorvezetőt külföldre szólítja a kötelesség. Indul a Survivor forgatása, ők pedig már el is búcsúztak egymástól.

Istenes Bence a Survivor műsorvezetője lett, ezért egy jó ideig külföldön lesz. Ez persze azt jelenti, hogy sem élete szerelmét, sem kisfiát nem ölelheti át jó pár hétig. Ez nem könnyű egyiküknek sem, hiszen még csak nemrég kezdtek bele életük nagy kalandjába: külföldre költöztek. Alig tették át székhelyüket Kölnbe, máris egy újabb változást kell megélniük, mégpedig a forgatás miatti hiányt.

Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: Instagram

Istenes Bence a túlélőshow forgatása előtt minden időt kihasznált, hogy a családjával legyen, de eljött a nap, amikor el kellett egymástól búcsúzniuk. A pár egy fotót tett közzé magukról Facebook-oldalukon: így zajlott a búcsújuk.

Bence is közzétett egy képet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.