Britney Spears őrületes testet villantott: Fotó!

Forrás: Angela Weiss / AFP -
szexi Britney Spears fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears felett egyszerűen nem múlik az idő. Hiába szült két gyereket, mégis úgy fest mint egy zsenge húszas éveiben járó fiatal. Hogy csinálja? 

Britney Spears nem kényszerül a szomszédba, ha szexi fotók villantásáról van szó. Többször is megcsodálhattuk már a félmeztelen testét, ráadásul az énekesnő még akkor sem jön zavarba, ha az intimtetkójára terelődik a szó. Egyszerűen csak letolja a nadrágját, és megmutatja mindenkinek!

Britney Spears megmutatta álomtestét Forrás: Angela Weiss / AFP

Ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy a perzsa származású szexi pasija is oda van érte, hiszen két gyermek után is úgy néz ki, mint egy huszonéves fiatal nő. Erről tettek tanúbizonyságot Britney legújabb fotói is, amelyek egy Hawaii-n töltött vakáció alkalmával készültek.

A 35 éves sztár egy falatnyi bikiniben élvezte a hullámokat, amit sikerült is megörökítenie egy szemfüles fotósnak. A friss képeket itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.