Gólyahír! Rákosi Annamária anya lett: Fotó!

kisbaba szülés család Rákosi Annamária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő örömhírrel bombázta a rajongóit a közösségi oldalán Rákosi Annamária: anya lett a szexi szépségkirálynő.

A csinos szépségkirálynő a közösségi oldalán tette közzé a hírt, mely szerint április 11-én megszületett a kisfia, Járfás Ádám.

A friss édesanya nem sokat mesélt a terhességéről, de néhány fotót azért villantott a gömbölyödő pocakjáról. A követői imádták az ezzel kapcsolatos posztjait, hiszen Annamária a növekvő kis magzat ellenére is bomba formában maradt, mindössze csak a hasán lehetett látni, hogy áldott állapotban van.

A kisfiú születéséről készült fotó azonban minden képzeletet felülmúlóan meghitt hangulatot sugároz. Szerencsére jól látható a kisbaba arca és az is, ahogy az édesapja babusgatja.

Így néz ki a kis Ádám és az édesapja Forrás: Facebook

Így hívják Irina Shayk kislányát

Végre kiderült a kisbaba neme, és mostmár azt is tudjuk, hogy a híres szülők milyen nevet választottak a kislánynak. Irina Shayk nem szívesen mutogatta a pocakját, mondhatni kifejezetten rejtegette, ahogy a terhesség hírét is sokáig titokban tartotta. Olvass tovább itt...

Kék Bálna - A mítosz és a valósághttp://www.life.hu/csalad/20170412-kek-balna-kihivas-kamu-vagy-sem.htmlAz elmúlt hetekben szinte nem volt olyan magyar médium, ahol nem számoltak volna be - gyakran meglehetősen szenzációhajhász módon - a Kék Bálna jelenségről. Parancsra végrehajtott tömeges öngyilkosságról szóltak a hírek, a hazai szülői társadalmon pedig a pánik lett úrrá. Egyre több jel utal azonban arra, hogy a tragikus történetek nagy része csupán a képzelet szüleménye. Család--Gianni és Debreczeni Zita Velencében vannak nászúton! http://www.life.hu/csalad/20170413-gianni-es-debreczeni-zita-velenceben-vannak-naszuton.htmlGianni és Debreczeni Zita egy szupertitkos esküvőn vannak túl, amiről egy fotó sem került ki, de szerencsére a nászútjukat nem rejtegetik ennyire: Velencében romantikáznak. CsaládOrigoCsütörtökön kezdődik Sarka Kata és Hajdú Péter válóperehttp://www.life.hu/csalad/20170413-csutortokon-kezdodik-sarka-kata-es-hajdu-peter-valasa.htmlGyermekelhelyezésről, gyerektartásról és a vagyonmegosztásról tárgyal majd Sarka Kata és Hajdú Péter a bíróságon. CsaládOrigoÁbel Anita kislányáról Lucáról nyilatkozott: így nevelihttp://www.life.hu/csalad/20170412-abel-anita-kislanyarol-lucarol-beszelt.htmlÁbel Anita élete felfordult, mióta a TV2-höz igazolt, de persze jó értelemben: megszaporodott a dolga. Családi élete azonban nem szenvedett csorbát, bár kétségkívül kevesebbet tud otthon lenni. Elárulta, hogyan viseli ezt a kislánya, Luca, és, hogy mit gondol ő a gyereknevelésről. CsaládOrigoJakupcsek Gabriella a gyerekei nélkül húsvétozikhttp://www.life.hu/csalad/20170412-jakupcsek-gabriella-turazni-megy-husvetkor.htmlAz Extrém Activity című műsor mindenkiből előcsalogatja a gyereket, ez történt Jakupcsek Gabriellával is. Erről és a közelgő húsvétról is beszélt nemrég egy interjúban. CsaládOrigoCsobot Adél elköszönt Istenes Bencétől, aki elindult a Survivor forgatására - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170412-csobot-adel-elkoszont-istenes-bencetol.htmlCsobot Adél és Istenes Bence egy jó ideig nem fogják látni egymást, ugyanis a műsorvezetőt külföldre szólítja a kötelesség. Indul a Survivor forgatása, ők pedig már el is búcsúztak egymástól. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.