Eladó Tyra Banks New York-i luxusotthona

Fotó: Evan Joseph -
Tyra Banks New York luxusotthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell Tyra Banks 17,5 millió dollárért árulja New York-i otthonát. Az ingatlan Manhattan városrész Battery City Park negyedében található.

A közel 700 négyzetméteres otthonban 5 hálószoba és 7 fürdőszoba található, emellett van benne egy edzőterem, egy iroda és egy komplett fodrászszalon is - minden, amire egy szupermodellnek szüksége lehet.

Tyra Banks 17,5 millió dollárért árulja New York-i otthonát Fotó: Evan Joseph

Az otthon egyébként 2015 májusa óta kiadó volt, havonta 50 ezer dollárért bárki beköltözhetett. Most azonban a modell végleg meg akar válni tőle, mivel a munkája miatt egyre több időt tölt a nyugati parton, új kozmetikai cégének ugyanis Los Angeles a székhelye, és nincs ideje foglalkozni New York-i ingatlanjával.

A hatalmas ingatlan eredetileg négy különálló lakás volt, amelyek összenyitásával jött létre ez a káprázatos otthon. A luxuslakásnak nemcsak az enteriőrje elképesztő, hanem az ablakokból nyíló kilátás is. Az új tulajdonos egyebek mellett a Szabadság-szobrot is megcsodálhatja majd az otthonából.

Banks így nyilatkozott nemrég eladó otthonáról: "Hiányozni fog az az érzés, hogy gyakorlatilag az égben laktam."

/1704/Elad_201741594658

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.