Hajdú Péter Spanyolországban romantikázik új barátnőjével, Eszterrel

Spanyolország Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter elutazott a húsvéti ünnepekre. Spanyolországban tölti ezt a pár napot új kedvesével, Eszterrel.

A showman és barátnője, Eszter is posztolt egy-egy képet Spanyolországból. Eszter kettőjükről osztott meg fotót, Hajdú pedig azt mutatta meg, hogy mit esznek sonka és torma helyett.

Elhagyta családját Istenes Bence - Megérkezett a Fülöp-szigetekrehttp://www.life.hu/lifeutazas/20170415-istenes-bence-megerkezett-a-fulop-szigetekre-survivor-rtl-klub.htmlIsten Bence már meg is érkezett a Survivor című vetélkedő forgatási helyszínére, a Fülöp-szigetekre. A műsorvezető és a stáb 40 órát utazott.Utazás--Tóth Vera még Amerikában is diétázott – Videó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170413-toth-vera-amerikaban-is-tartotta-a-dietajat.htmlTóth Vera a Mokka című műsorban Pachmann Péternek és Szabó Dórának mesélt amerikai kiruccanásáról. Kiderült, még Los Angelesben is fogyott... UtazásOrigoBódi Sylvi egy majommal próbált üzletet kötnihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170412-bodi-sylvi-egy-majommal-uzletelt.htmlNem semmi, milyen helyzetek elé sodorja az élet Bódi Sylvit. Ezúttal egy majommal kellett üzletelnie a napszemüvegéért cserébe. UtazásOrigoLilu családjával Floridában nyaral - Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170411-lilu-csaladjaval-floridaban-nyaral.htmlLilu ennél boldogabb talán még sosem volt az életében, erről tanúskodnak legalábbis a legutóbb közzétett képei: családjával együtt nyaral egy napfényes tengerparton, nincs is miért szomorkodnia! UtazásOrigoMuri Enikő nem a pénz miatt döntött a tévés szereplés melletthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170411-muri-eniko-elarulta-miert-a-teves-szereplest-valasztotta.htmlMuri Enikőtől megvált az Operettszínház, miután elvállalt egy TV2-s szereplést, ami 1 hónapra külföldre szólítja. A színésznő elárulta, miért döntött az utazás mellett a színházzal szemben. Leszögezte, nem a pénz érdekli. UtazásOrigoTihany - Az ezerarcú levendula hazája http://www.life.hu/lifeutazas/20170406-csodalatos-belfoldi-utazasi-celpont-tihany.htmlHa szeretnéd végiglátogatni hazánk legszebb településeit, akkor Tihanyt semmiképp se hagyd ki a sorból. Utazás--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.