Nem szokása, de most mellényúlt: Ilyen öregesen még sosem nézett ki Katalin hercegnő

frizura Katalin hercegnő kosztüm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg a húsvéti istentiszteleten vettek részt Windsorban. A hercegné azonban nem a tőle megszokott, fiatalos eleganciával öltözködött.

Katalintól azt szoktuk meg, hogy mindig tökéletesen néz ki, most azonban kicsit mellényúlt: nyoma sem volt a rá jellemző fiatalos eleganciának. A krémszínű kabát és a hozzá illő pillbox kalap unalmas és öreges. Ezt a szettet sokkal inkább Károly herceg feleségén, Kamillán tudtuk volna elképzelni.

Katalin hercegnő öreges ruhát választott Forrás: AFP/Jonathan Brady

Katalin a haját is egyre többször viseli összefogva. Az egyszerű, letisztult konttyal azonban nem is lenne gond, de most hajhálóval fogta össze a tincseit. Erről a hajviseletről pedig hálóinges, idős nénikék jutnak az eszünkbe.

Katalin hercegnő frizuráját hajháló fogja össze Forrás: AFP/Peter Nicholls
Imádja az internet Morgan Mikenast, a lányt, aki egy éve nem szőrteleníthttp://www.life.hu/trend/20170417-imadja-az-internet-a-lanyt-aki-egy-eve-nem-szortelenit.htmlMorgan Mikenas egy évvel ezelőtt határozta el, hogy többé nem szőrtelenít. Egyesek undorítónak tartják emiatt, mások pedig azt gondolják, hogy felszabadító lehet így élni. TrendSzivecskés bugyit villantott Stohl Luca A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/trend/20170417-szivecskes-bugyit-villantott-stohl-luca-a-nagy-duett.htmlMádai Vivient követve Stohl Luca is megvillantotta a fehérneműjét A Nagy Duet színpadán.Trend--Elefántok lánya: íme, a világ leghíresebb duciszépségversenyehttp://www.life.hu/trend/20170416-elefantok-lanya-ime-a-vilag-leghiresebb-duciszepsegversenye.htmlMég hogy csak vékony nők indulhatnak szépségversenyen? Nos, egy klasszikus megmérettetésen igen, de Thaiföldön egészen más a helyzet. Trend--Hónaljszépségversenyt rendeztek szőrös lányoknakhttp://www.life.hu/trend/20170416-honaljszepsegversenyt-rendeztek-szoros-lanyoknak-kinaban.htmlGondoltad volna? Az ázsiai férfiak kifejezetten szeretik a nemi szőrzetet, persze, csak ha igényesen ápolják. Sőt, még szépségversenyt is rendeznek a szőrös lányoknak. Trend--Heti trendjelentés – Ilyen ronda lila csizmát még soha nem láttunkhttp://www.life.hu/trend/20170413-heti-trendjelentes-szerepel-benne-kim-kardashian-jennifer-aniston-kylie-jenner.htmlA fashionista csemegék, a vagány fekete szettek hete volt ez, de egy ronda lila csizma vitte a prímet. Mutatjuk a hét legjobb és legrosszabb szettjeit! Trend--Brutális dekoltázst villantott Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170415-sarka-kata-eloben-kozvetitette-a-csuszdazast.htmlÚgy látszik, Sarka Kata nem szomorkodik túlságosan, hogy Hajú Péter nem jelent meg a bíróságon, hogy végre lezárják a házasságukat. Egy szállodából jelentkezett be remek hangulatban, ahol a barátaival és a gyerekeivel tölti az ünnepet. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.