Angelina Jolie, úgy tűnik, készen áll új életet kezdeni hat gyerkőcével – Brad Pitt nélkül. Erre utal legalábbis az a hír, miszerint éppen egy hollywoodi legenda egykori otthonát készül megvásárolni a családja számára. Less be a luxusingatlanba! 

Cecil B. DeMille a 20. század első felének egyik legjelentősebb filmrendezője és forgatókönyvírója volt, aki nagyban hozzájárult a hollywoodi álomgyár létrehozásához. A filmes legenda a legsikeresebb éveit egy eklektikus stílusban épült Los Angeles-i villában töltötte, amit a hírek szerint most Angelina Jolie készül megvenni. 

Forrás: trulia.com

Az ingatlan Los Angeles egyik exkluzív környékén, a Laughlin Park nevű negyedben található, ahol egyébként is rengeteg A listás sztár vert már tanyát, itt lakik például Natalie Portman is. 

Az 1913-ban épült 1100 négyzetméteres villában hat hálószoba és tíz fürdőszoba található, tehát, ha kicsit szűkösen is, de Jolie és népes famíliája pont elférne benne. A házhoz tartozik még egy káprázatos medence, sőt egy fedett uszoda is, valamint egy színpompás rózsakert és egy egyáltalán nem elhanyagolható kilátás a Griffith Obszervatóriumra. 

A színésznő a hírek szerint 25 millió dollárt, azaz nagyjából 7,2 milliárd forintot ajánlott az ingatlanért. 

/1704/_me__2017418144537