Felháborodtak a rajongók Katie Price utolsó terhesfotóján – Fotó!

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca -
Katie Price terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Price utolsó várandósképén felháborodtak a rajongói, ugyanis a kismama félpucéran fotózkodott. A legtöbb rajongója szerint a felvétel egyenesen gusztustalan.

Katie Price egy gyönyörű kislánynak adott életet nemrég, de előtte még alaposan felbőszítette a rajongóit. A modell, aki leginkább műmelleiről és plasztikai műtéteiről ismert, nem hazudtolta meg magát a terhessége alatt sem. Bár nem halmozta el a rajongóit pocakos fotókkal, egyetlen képpel ki tudta verni a biztosítékot.

Katie Price félmeztelen fotóját nem szerették a rajongói Forrás: Instagram/Katie Price

A csinos modell ugyanis egy félpucér képet tett közzé magáról nagy pocakkal, ráadásul alulról volt meztelen Katie Price, ami nem nyerte el a rajongók tetszését. Többek azon a véleményen vannak, hogy ezeket az intim fotókat inkább magának kellene megtartania, volt, aki egyenesen gusztustalannak nevezte az elkészült felvételt.

Megszólalt a 10 éve eltűnt Madeleine McCann dadája: elmondta, mi történt azon az éjszakánhttp://www.life.hu/csalad/20170418-megszolalt-a-10-eve-eltunt-madeleine-mccann-dadaja.htmlIdén lesz 10 éve, hogy Madeleine McCann eltűnt egy portugál nyaralóból. Szülei azóta sem adták fel a keresést, bár eddig semmilyen nyom nem vezetett eredményre. Most először megszólalt a kislány dadája is arról a végzetes éjszakáról, ő is ott volt ugyanis akkor, amikor Maddie eltűnt. CsaládOrigoÍgy reagált az apa, mikor megtudta, hogy öt lány után végre kisfia születetthttp://www.life.hu/csalad/20170417-igy-reagalt-az-apa-mikor-megtudta-hogy-ot-lany-utan-vegre-kisfia-szuletett.htmlMinden szülő számára felejthetetlen pillanat, amikor gyereke születik. Az azonban minden bizonnyal felülmúlhatatlan érzés, amikor öt kislány után végre megérkezik a várva várt kisfiú. CsaládThinkstockNégyszeres nagybácsi lett VV Milohttp://www.life.hu/csalad/20170417-negyszeres-nagybacsi-lett-vv-milo-gyukin-milovan.htmlRégen hallottunk már Milóról, a Való Világ 3 győzteséről. Most azonban tudatta a világgal, hogy mennyire boldog. CsaládOrigoHorrorisztikus nyuszis jelmezekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nyuszis-jelmezek-amik-ijesztoek.htmlKinek ne lenne olyan gyerekkori képe, ahol a plázamikulás ölében ül, vagy ahogy megszeppenve áll egy csálé műszakállas, télapónak öltözött ismeretlen mellett? Ha körülnézel, nálatok is akad ilyen. Család--Így néz ki a mindenórás kismama, Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170416-igy-nez-ki-a-mindenoras-kismama-horvath-eva.htmlA 38 éves Horváth Éva, amióta elárulta, babát vár, nagyon szívesen tölt fel magáról fotókat a közösségi oldalára. Nem is csoda: egyrészt nagyon örül, hogy édesanya lesz, másrészt káprázatosan néz ki. CsaládOrigoVégre! Megmutatta kisbabáját Janet Jacksonhttp://www.life.hu/csalad/20170415-megmutatta-kisbabajat-janet-jackson.htmlJanuár elején adott életet kisfiának Janet Jackson, de az első fotót csak most osztotta meg a nagyérdeművel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.