Heti trendjelentés - Jessica Alba melegítőnadrágot villantott a vörös szőnyegen

vörös szőnyeg Jessica Alba Jennifer Hudson Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cici- és combvillantás, punk stílus és klasszikus elegancia - elképesztően sokféle outfitet láttunk ezen a héten. Mutatjuk is a legemlékezetesebb választásokat!

A leghosszabb combok

Jennifer Hudson szuper formában van manapság, amit lépten-nyomon szeretne is megmutatni a nagyközönségnek. Ezúttal sem takart el túl sokat magából, habár ez a mini talán már túlzás.

Jennifer Hudson Forrás: Northfoto

A legfeltűnőbb cicik

Rosario Dawson egy filmpremierre választott arany ruhában emelte jó magasra a melleit. De az aranycipellőjét imádjuk!

Rosario Dawson Forrás: Northfoto

Best of street style

Jennifer Aniston Párizsban indult vásárolgatni ebben a laza szerelésben. A szakadt farmer és a fehér sportcipő egy elegánsabb kabáttal és táskával egyértelműen befutó.

Jennifer Aniston Forrás: Northfoto

Punk lázadás

Bella Thorne színésznőt New Yorkban kapták lencsevégre a fotósok ebben a punkos szerelésben: magas szárú fűzős bakancsban, neccharisnyában és lila metál szoknyában. Elég ütős lett az összhatás!

Bella Thorne Forrás: Northfoto

Melegítőhatás a vörös szőnyegen

Jessica Alba ezen a héten mindenkit meglepett. Hozzá képest nagyon laza szerelésben érkezett a vörös szőnyegre, a nadrág ráadásul egy melegítőre hajazott, amit magas sarkúval viselt a színésznő.

Jessica Alba Forrás: Northfoto

A legszebb szín

A sárga szín még mindig hódít a sztárok között, és mi is egyre jobban imádjuk, így megint ez lett a hét színe, amit ezúttal Zoe Bell viselt. Most ráadásul az is kiderült, hogy a sárga és az arany egyáltalán nem ütnek el: jól kiegészítik egymást.

Zoe Bell Forrás: Northfoto

A klasszikus elegancia

Anne Hathaway ruháiba nagyon ritkán vagyunk szerelmesek, de ez a párosítás most nagyon tetszett nekünk az oldalt printelt ruhával és a könnyű, mályva színű blúzzal.

Anne Hathaway Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.