Reggeli (tévéműsor) Trokán Anna terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trokán Anna első gyermekével várandós, de egészen eddig nem beszélt sem a terhességéről, sem a születendő gyermekéről. A Reggeliben azonban kivételt tett, és megmutatta terhespocakját.

Ügyesen titkolta terhességét Trokán Anna, amíg lehetett, ugyanis nem szeretett volna címlapokra kerülni. Mégis kiderült, hogy várandós, így természetesen kérdésekkel is elárasztották a színésznőt. Ha ő nem is, az édesapja, Trokán Péter szívesen nyilatkozott arról, mennyire várja már a nagypapaságot, de a Reggeliben Trokán Anna is kivételt tett, és elárulta, szeretné-e, ha színész lenne majd a gyermekéből.

Trokán Anna végre megmutatta terhespocakját Forrás: RTL Klub/Reggeli

Én akkor örülnék, ha azzal foglalkozna, ami neki öröm.

Környezettudatosság gyerekeknek - Indul a Fenntarthatósági Témahéthttp://www.life.hu/csalad/20170418-fenntarthatosagi-temahet-interju-matolcsy-miklossal.htmlIdén második alkalommal rendezik meg általános és középiskolák bevonásával az úgynevezett Fenntarthatósági Témahetet. A program célja a Föld Napja üzenetének, a fenntarthatóság és a környezettudatosság témájának széles körű elterjesztése az iskolás gyerekek között. A rendezvényről Matolcsy Miklóssal, a PontVelem Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójával, a témahét szervezőjével beszélgettünk. Család--Tom Cruise három éve nem látta a lányát, Surithttp://www.life.hu/csalad/20170418-tom-cruise-3-eve-nem-latta-lanyat.htmlTom Cruise azóta nem foglalkozik a gyermekével, mióta elvált Katie Holmestól. Három éve egyáltalán nem látta Surit, és öt éve nem töltöttek együtt egyetlen ünnepet sem. Család--Cseke Katinka minden munkát elvállal, hogy a lánya boldogulhassonhttp://www.life.hu/csalad/20170418-cseke-katinka-minden-munkat-elvallal.htmlEgyedülálló anyaként próbál mindent megadni a gyermekének Cseke Katinka, de ez nem egyszerű. Azért, hogy a lányának mindene meglegyen, olyan munkát is elvállal, amit egyébként nem szeretne elvégezni. CsaládOrigoFelháborodtak a rajongók Katie Price utolsó terhesfotóján – Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170418-felhaborodtak-a-rajongok-katie-price-terhesfotojan.htmlKatie Price utolsó várandósképén felháborodtak a rajongói, ugyanis a kismama félpucéran fotózkodott. A legtöbb rajongója szerint a felvétel egyenesen gusztustalan. Család--Megszólalt a 10 éve eltűnt Madeleine McCann dadája: elmondta, mi történt azon az éjszakánhttp://www.life.hu/csalad/20170418-megszolalt-a-10-eve-eltunt-madeleine-mccann-dadaja.htmlIdén lesz 10 éve, hogy Madeleine McCann eltűnt egy portugál nyaralóból. Szülei azóta sem adták fel a keresést, bár eddig semmilyen nyom nem vezetett eredményre. Most először megszólalt a kislány dadája is arról a végzetes éjszakáról, ő is ott volt ugyanis akkor, amikor Maddie eltűnt. CsaládOrigoÍgy reagált az apa, mikor megtudta, hogy öt lány után végre kisfia születetthttp://www.life.hu/csalad/20170417-igy-reagalt-az-apa-mikor-megtudta-hogy-ot-lany-utan-vegre-kisfia-szuletett.htmlMinden szülő számára felejthetetlen pillanat, amikor gyereke születik. Az azonban minden bizonnyal felülmúlhatatlan érzés, amikor öt kislány után végre megérkezik a várva várt kisfiú. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.