Erdélyi Mónika lefogyott: nagyon csinos a műsorvezető - Fotó!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
fotó fogyás Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika sokáig küzdött a súlyával, de úgy tűnik, mára megtalálta az egyensúlyt. Súlyfeleslege lassan már a múlté.

Erdélyi Mónika sokat küzdött a súlyával, volt idő, amikor még Berki Krisztián is piszkálta a feleslege miatt. Élő adásban többször is tett rá annak idején gúnyos megjegyzést, de ma már ezt nem tehetné. Erdélyi Mónika ugyanis remekül néz ki.

Erdélyi Mónika szuperül néz ki Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A műsorvezető nemrég a Facebook-oldalán tett közzé egy egész alakos fotót, amin jól látszik, hogy mennyire csinos lett. Mónika egyszerűen fantasztikusan néz ki, látható, hogy ő is jól érzi magát a bőrében. Csak úgy sugárzik a fotókon, egyértelműen harmóniában van önmagával.

Erdélyi Mónika megmutatta a családját: Videó!

A híres műsorvezető betekintést engedett egy romantikus családi hétvégébe, amelyet a szüleinél töltött el a kislányával. A meghitt pillanatokról videót is készített a követőinek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.