Ázsia Express Ázsia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára elhagyja az országot Ördög Nóra és családja, ráadásul nem is kevés időre. Nem kell azonban megijedni, csupán a TV2 legújabb műsora miatt veszik nyakukba a világot, vagyis Ázsiát.

Nagy kalandra készül Ördög Nóra a családjával együtt, ugyanis hamarosan elhagyják az országot, és hosszú ideig nem is térnek haza. Na, nem azért, mert a műsorvezető külföldön próbálna szerencsét, inkább csak a képességeit teszi próbára a TV2 új, utazós realityjében. Ázsiát veszik a nyakukba, és nemsokára indulnak is.

Ördög Nóra hamarosan útnak indul családjával Forrás: Instagram/ordognora

Nekünk ez egy nagy családi kaland lesz, azt ugyan nem tudjuk, hogy mire vállalkoztunk"

Ázsia Expresszben párosával fognak kalandozni a sztárok"Napi egy dollárnak megfelelő pénz lesz a zsebükben, ezzel kell különböző feladatokat megoldani"

Így hozd ki olcsóbban a portói nyaralásodat!http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-porto-nevezetessegei-es-latnivaloi.htmlHárom éve írtunk Portóról, az érdekességekről és a látnivalókról, azóta viszont sok minden megváltozott. Egyrészt kényelmes, gyors, olcsó és praktikus megoldások születtek Budapesten a reptérre való kijutásra, másrészt pedig már nemcsak a TAP Portugal járataival és többórás átszállásokkal, hanem közvetlenül és fapados árakon is elérhetjük a második legnagyobb portugál várost. Vagyis, ha ügyesek vagyunk, 6-7 óra alatt eljuthatunk pesti albérletünkből az Atlanti-óceán partjára. Utazás--Badár Sándor: "A vártnál jobban viselkedett a szervezetem"http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-badar-sandor-everest-expedicio-interju.htmlMegérkezett az Everest Expedíció sztáros különítménye, élükön a humoristával, Badár Sándorral. Sanyi elmondta, számára is meglepetés volt, hogy jól bírta a "kirándulást", de szerinte minden tökéletesen alakult, pont úgy, ahogy azt remélte.UtazásOrigoSzáraz Dénes: "A csúcson jó volt!"http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-szaraz-denes-everest-expedicio-interju.htmlVisszaérkeztek Magyarországra az Everest Expedíció sztárjai. Száraz Dénes elmondta, hogy az álmai megvalósultak. A színész elmesélte, milyen volt az Everest közelében. UtazásOrigoElhagyta családját Istenes Bence - Megérkezett a Fülöp-szigetekrehttp://www.life.hu/lifeutazas/20170415-istenes-bence-megerkezett-a-fulop-szigetekre-survivor-rtl-klub.htmlIsten Bence már meg is érkezett a Survivor című vetélkedő forgatási helyszínére, a Fülöp-szigetekre. A műsorvezető és a stáb 40 órát utazott.Utazás--Bódi Sylvi egy majommal próbált üzletet kötnihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170412-bodi-sylvi-egy-majommal-uzletelt.htmlNem semmi, milyen helyzetek elé sodorja az élet Bódi Sylvit. Ezúttal egy majommal kellett üzletelnie a napszemüvegéért cserébe. UtazásOrigoLilu családjával Floridában nyaral - Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170411-lilu-csaladjaval-floridaban-nyaral.htmlLilu ennél boldogabb talán még sosem volt az életében, erről tanúskodnak legalábbis a legutóbb közzétett képei: családjával együtt nyaral egy napfényes tengerparton, nincs is miért szomorkodnia! UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.