Tyra Banks 43 évesen is gyönyörű - Fotó!

Forrás: WireImage/2017 Desiree Navarro/Desiree Navarro -
Tyra Banks fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindegy, hol jelenik meg Tyra Banks, ahol ő feltűnik ugyanis, ott egyből megfagy a levegő. A modell még 43 évesen is gyönyörű, ezt be is bizonyította a legutóbbi eseményen, ahol mindenki csak rá tudott figyelni.

New Yorkban vett részt egy tévés eseményen Tyra Banks, és mindenkinek elállt tőle a lélegzete. A 43 éves modell jól tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet, és ez ezúttal is sikerült. Kor ide vagy oda, rá még mindig lehet irigykedni, hiszen elképesztően néz ki.

Tyra Banks 43 évesen is gyönyörű Forrás: WireImage/2017 Desiree Navarro/Desiree Navarro

Tyra Banks elegáns, virágos kosztümjével is kitűnt az összes sztár közül, a szeme pedig, mintha világított volna, csak úgy vonzotta mások tekintetét. Nem vitás, a sztárnak ezúttal is sikerült bebizonyítania, hogy még mindig olyan vadító, amilyen egykor volt, és ezen még az sem változtat, hogy nemrég vált édesanyává, első gyermeke ugyanis tavaly januárban született!

Eladó Tyra Banks New York-i luxusotthona

A szupermodell Tyra Banks 17,5 millió dollárért árulja New York-i otthonát. Az ingatlan Manhattan városrész Battery City Park negyedében található. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.