Megszületett Farm Gergő és Farm Brigi kisbabája

Forrás: RTL Klub -
Farm Gergő szülés Farm Brigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 decemberében számoltunk be arról, hogy babát vár Farm Brigi. A többgyerekes anyuka és a hippiéletmódot folytató srác, Gergő, az RTL Klub valóságshow-jában jöttek össze, és a mai napig egy párt alkotnak. Most pedig megszületett első gyermekük is.

Mint ismeretes, a Farm című show-ból a lány hamarabb kiesett, ami okozott egy kis zökkenőt: Gergő egy másik, még játékban lévő versenytársával bújt ágyba. A nézők egyébként ennek a "bakinak" tulajdonították, hogy Gábor, és nem a hosszú hajú szépfiú nyerte meg a játékot. Brigi azonban megbocsátott neki és

három, előző kapcsolatából született fia mellé megszülte Gergő gyermekét.

Gergő és Brigi Forrás: RTL Klub

A Blikk tájékoztatása szerint Dániel-Hanga Miló április 20-án látta meg a napvilágot. A pici 3700 grammal és 54cm-rel, természetes úton született meg. Az anyuka és a baba is jól vannak.

Brigi a lapnak elárulta, hogy hetek óta nézegették az utóneveket, az újszülött neve viszont csak a szülőszobában véglegesedett. "Az utolsó pillanatig bolyongtunk a nevek erdejében, majd végül Gergő két tolófájás közepette rám nézett és megkérdezte, legyen-e Miló. Tényleg hetek óta beszélgettünk erről, így vicces volt, hogy a nevet mégis az utolsó pillanatban döntöttük el. A kettős vezetéknév pedig még különlegesebbé teszi ezt" - mesélte boldogan a kismama.

Brigi azt is elmondta, Gergő minden szögből meg akarta örökíteni a baba megszületését,

így az egész szülőszobát körbepakolta akciókamerákkal,

amitől egy kis ideig megint úgy érezték magukat, mintha újra a Farmon lennének. Brigi jól viselte a terhességet, bár meglepődött, amikor lemérték a babát, hiszen a szülőorvosa sem gondolta, hogy ekkora gyereket szül majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.