2016 decemberében számoltunk be arról, hogy babát vár Farm Brigi. A többgyerekes anyuka és a hippiéletmódot folytató srác, Gergő, az RTL Klub valóságshow-jában jöttek össze, és a mai napig egy párt alkotnak. Most pedig megszületett első gyermekük is.

Mint ismeretes, a Farm című show-ból a lány hamarabb kiesett, ami okozott egy kis zökkenőt: Gergő egy másik, még játékban lévő versenytársával bújt ágyba. A nézők egyébként ennek a "bakinak" tulajdonították, hogy Gábor, és nem a hosszú hajú szépfiú nyerte meg a játékot. Brigi azonban megbocsátott neki és

három, előző kapcsolatából született fia mellé megszülte Gergő gyermekét.

Gergő és BrigiForrás: RTL Klub

A Blikk tájékoztatása szerint Dániel-Hanga Miló április 20-án látta meg a napvilágot. A pici 3700 grammal és 54cm-rel, természetes úton született meg. Az anyuka és a baba is jól vannak.

Brigi a lapnak elárulta, hogy hetek óta nézegették az utóneveket, az újszülött neve viszont csak a szülőszobában véglegesedett. "Az utolsó pillanatig bolyongtunk a nevek erdejében, majd végül Gergő két tolófájás közepette rám nézett és megkérdezte, legyen-e Miló. Tényleg hetek óta beszélgettünk erről, így vicces volt, hogy a nevet mégis az utolsó pillanatban döntöttük el. A kettős vezetéknév pedig még különlegesebbé teszi ezt" - mesélte boldogan a kismama.

Brigi azt is elmondta, Gergő minden szögből meg akarta örökíteni a baba megszületését,

így az egész szülőszobát körbepakolta akciókamerákkal,

amitől egy kis ideig megint úgy érezték magukat, mintha újra a Farmon lennének. Brigi jól viselte a terhességet, bár meglepődött, amikor lemérték a babát, hiszen a szülőorvosa sem gondolta, hogy ekkora gyereket szül majd.