Lilu végtelen lábakat villantott Floridában

Florida Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu Floridában tölti jól megérdemelt pihenését, Instagram-oldalára pedig szebbnél szebb fotókat tesz fel.

Pár napja számoltunk be róla, hogy Lilu Orlandóban, a Sea Worldben járt, és ezt ki is posztolta az Instagramjára. "Teljesen visszaváltoztam gyerekké...és olyan jó...." - írta, többen azonban belekötöttek a bejegyzésébe. A kommentelők azt nehezményezték, hogy Lilu meglátogatott egy ilyen komplexumot, mivel köztudott, milyen rossz körülmények között tartják fogva az ilyen helyeken az állatokat.

Azóta a műsorvezető további képeket küldött haza a rajongóinak, amik persze nagy sikert arattak a közösségi oldalán. Leginkább a lábairól nehéz levenni a szemünket:

kellene egy hullámot találni... #ebbőlevezeslesz #bodysurf

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Kell hát #surfdays #haapillanatacsengőénéppencsengetek #feelingblessed #h&mswimsuit

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

#sealovers #allblue #sea #sun #sand

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Ördög Nóra családjával hamarosan elutazik Ázsiábahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170420-ordog-nora-hamarosan-elutazik-csaladjaval-azsiaba.htmlNemsokára elhagyja az országot Ördög Nóra és családja, ráadásul nem is kevés időre. Nem kell azonban megijedni, csupán a TV2 legújabb műsora miatt veszik nyakukba a világot, vagyis Ázsiát. Utazás--Utazásból él a fiatal pár: Fotósorozat! http://www.life.hu/lifeutazas/20170420-utazasokbol-gazdagodott-meg-egy-fiatal-par.htmlHihetetlen életet él Jack Morris és Lauren Bullen: körbeutazzák a világot, és nincs más dolguk, csak jobbnál jobb fotókat készíteni a látottakról. Ebből élnek. UtazásOrigoÍgy hozd ki olcsóbban a portói nyaralásodat!http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-porto-nevezetessegei-es-latnivaloi.htmlHárom éve írtunk Portóról, az érdekességekről és a látnivalókról, azóta viszont sok minden megváltozott. Egyrészt kényelmes, gyors, olcsó és praktikus megoldások születtek Budapesten a reptérre való kijutásra, másrészt pedig már nemcsak a TAP Portugal járataival és többórás átszállásokkal, hanem közvetlenül és fapados árakon is elérhetjük a második legnagyobb portugál várost. Vagyis, ha ügyesek vagyunk, 6-7 óra alatt eljuthatunk pesti albérletünkből az Atlanti-óceán partjára. Utazás--Badár Sándor: "A vártnál jobban viselkedett a szervezetem"http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-badar-sandor-everest-expedicio-interju.htmlMegérkezett az Everest Expedíció sztáros különítménye, élükön a humoristával, Badár Sándorral. Sanyi elmondta, számára is meglepetés volt, hogy jól bírta a "kirándulást", de szerinte minden tökéletesen alakult, pont úgy, ahogy azt remélte.UtazásOrigoSzáraz Dénes: "A csúcson jó volt!"http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-szaraz-denes-everest-expedicio-interju.htmlVisszaérkeztek Magyarországra az Everest Expedíció sztárjai. Száraz Dénes elmondta, hogy az álmai megvalósultak. A színész elmesélte, milyen volt az Everest közelében. UtazásOrigoHajdú Péter Spanyolországban romantikázik új barátnőjével, Eszterrelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170415-hajdu-peter-spanyolorszagban-romantikazik-baratnojevel-eszterrel.htmlHajdú Péter elutazott a húsvéti ünnepekre. Spanyolországban tölti ezt a pár napot új kedvesével, Eszterrel. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.