Lilu mellei csodásan festenek a habokban

Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Lilu Floridában tölti jól megérdemelt pihenését, Instagram-oldalára pedig szebbnél szebb fotókat tesz fel. Eddig a lábáért voltunk oda, most pedig a kebleit csodálhattuk meg.

Goodbye Florida.... #happyplace #florida #familygoals #seeyou #gohome #holiday #sealovers #paradise #funday #morethansmile. Ezekkel a szavakkal látta el csodás dekoltázsfotóit Lilu, melyeket Instagram-oldalára töltött fel:

Goodbye Florida.... #happyplace #florida #familygoals #seeyou #gohome

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

#holiday #sealovers #paradise #funday #morethansmile

Lilu (@lilugram) által megosztott bejegyzés,

Lilu végtelen lábakat villantott Floridábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170422-lilu-floridaban-nyaral.htmlLilu Floridában tölti jól megérdemelt pihenését, Instagram-oldalára pedig szebbnél szebb fotókat tesz fel. Utazás--Utazásból él a fiatal pár: Fotósorozat! http://www.life.hu/lifeutazas/20170420-utazasokbol-gazdagodott-meg-egy-fiatal-par.htmlHihetetlen életet él Jack Morris és Lauren Bullen: körbeutazzák a világot, és nincs más dolguk, csak jobbnál jobb fotókat készíteni a látottakról. Ebből élnek. UtazásOrigoÖrdög Nóra családjával hamarosan elutazik Ázsiábahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170420-ordog-nora-hamarosan-elutazik-csaladjaval-azsiaba.htmlNemsokára elhagyja az országot Ördög Nóra és családja, ráadásul nem is kevés időre. Nem kell azonban megijedni, csupán a TV2 legújabb műsora miatt veszik nyakukba a világot, vagyis Ázsiát. Utazás--Így hozd ki olcsóbban a portói nyaralásodat!http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-porto-nevezetessegei-es-latnivaloi.htmlHárom éve írtunk Portóról, az érdekességekről és a látnivalókról, azóta viszont sok minden megváltozott. Egyrészt kényelmes, gyors, olcsó és praktikus megoldások születtek Budapesten a reptérre való kijutásra, másrészt pedig már nemcsak a TAP Portugal járataival és többórás átszállásokkal, hanem közvetlenül és fapados árakon is elérhetjük a második legnagyobb portugál várost. Vagyis, ha ügyesek vagyunk, 6-7 óra alatt eljuthatunk pesti albérletünkből az Atlanti-óceán partjára. Utazás--Badár Sándor: "A vártnál jobban viselkedett a szervezetem"http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-badar-sandor-everest-expedicio-interju.htmlMegérkezett az Everest Expedíció sztáros különítménye, élükön a humoristával, Badár Sándorral. Sanyi elmondta, számára is meglepetés volt, hogy jól bírta a "kirándulást", de szerinte minden tökéletesen alakult, pont úgy, ahogy azt remélte.UtazásOrigoSzáraz Dénes: "A csúcson jó volt!"http://www.life.hu/lifeutazas/20170417-szaraz-denes-everest-expedicio-interju.htmlVisszaérkeztek Magyarországra az Everest Expedíció sztárjai. Száraz Dénes elmondta, hogy az álmai megvalósultak. A színész elmesélte, milyen volt az Everest közelében. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.