Freddie új frizuráját mutatta meg rajongóinak

Forrás: Polyák Attila/Origo -
frizura Freddie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freddie egy kis szépítkezésen vett részt a hétvégén, nem akárki vette kezelésbe a sztár külsejét. Az énekes húga felelt Freddie új megjelenéséért, rózsaszín hajgumikkal díszítette ki.

Freddie különös új külsejét mutatta meg a rajongóinak, egy kis szépítkezésen vett részt ugyanis a hétvégén. Az énekest - aki a tavalyi Eurovízión képviselte hazánkat - így még biztosan nem láthatták a követői, de nagyon hálásak voltak azért, hogy Freddie megmutatta, milyen új frizurát kapott kedvenc "tanácsadójától".

Freddie külsejét húga unalmasnak találhatta Forrás: Polyák Attila/Origo

Freddie haját ugyanis hihetetlenül cuki húga vette kezelésbe, aki úgy döntött, az énekes barna hajához és barna szeméhez nagyon jól passzolna a rózsaszín. Éppen ezért ilyen színű hajgumikkal díszítette ki a sztár frizuráját, a siker pedig nem maradt el. A kommentelők egyszerűen imádták az énekes új külsejét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.