Babát vár a tavaly meggyilkolt Vivien édesanyja

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
gyilkosság M. Vivien babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokon belül karjaiban tarthatja meggyilkolt lányuk kisöccsét Vivien édesanyja, Gyöngyi ugyanis gyermeket vár. 

"Vivient nem pótolhatja a kisbabánk, de valamennyire vigaszt nyújthat. A feleségem veszélyeztetett terhes, ezért már bent van a kórházban. A szülés hónap végére van kiírva, de lehet, hogy a pici előbb érkezik. Addig én tartom itthon a frontot" – nyilatkozta a Blikknek Zoltán, Vivien nevelőapja. Vivien szülei még mindig egy faluban élnek a lány gyilkosának szüleivel.

Majoros Vivien Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

"Soha nem jöttek el hozzánk bocsánatot kérni, de ne is tegyék. Amit a fiuk tett, arra nincs bocsánat! A mi életünk soha többé nem lesz olyan, mint amikor még Vivien is velünk volt! A hiányát semmi és senki nem pótolja!" – fogalmazott a férfi.

Közös fotón Liptai Claudia gyerekei: Panka és Marcihttp://www.life.hu/csalad/20170422-kozos-foton-liptai-claudia-gyerekei-panka-es-marci.htmlLiptai Claudia fotója a cukiságok cukisága. Egy fotón mutatta meg két gyerekét, és azt, mennyire szeretik egymást. CsaládOrigoGyönyörű családi képet osztott meg Majkahttp://www.life.hu/csalad/20170416-gyonyoru-csaladi-kepet-osztott-meg-majka-az-instagramjan.htmlHol Dundika, hol Majka nem bírja megállni, hogy tegyen ki a közösségi oldalra egy-egy überédes fotót a családról. CsaládOrigoNem jött össze a baba a házaspárnál, kiderült, hogy ikertestvérekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nem-jott-ossze-a-baba-a-hazasparnal-kiderult-hogy-ikertestverek.htmlTöbb éve vártak már a gyermekáldásra, amikor orvoshoz fordultak. A hír, amit kaptak, ledöbbentette mindkettőjüket. CsaládÍgy pusziszkodik az anyaméhben az ikerpárhttp://www.life.hu/csalad/20170414-igy-pusziszkodik-az-anyamehben-az-ikerpar-ultrahangos-felvetel.htmlA kisbabánkat látni ultrahangos felvételen mindig földöntúli boldogság, de az, amiben az ikerpár mamájának volt része, még ennél is több. CsaládOrigoGyerekeivel élőzött Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20170408-gyerekeivel-elozott-sarka-kata-elmeselte-hogy-osszevesztek.htmlIlyen bejelentkezést is ritkán láthatnak a rajongók. CsaládOrigoCsütörtökön kezdődik Sarka Kata és Hajdú Péter válóperehttp://www.life.hu/csalad/20170413-csutortokon-kezdodik-sarka-kata-es-hajdu-peter-valasa.htmlGyermekelhelyezésről, gyerektartásról és a vagyonmegosztásról tárgyal majd Sarka Kata és Hajdú Péter a bíróságon. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.