Ebben a luxusotthonban élt és hunyt el a legendás díva, Marilyn Monroe

Marilyn Monroe Kalifornia otthon luxusotthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is arról álmodtál, hogy úgy élj, mint egy valódi hollywoodi csillag? Nos, ha van elég pénzed, most akár te is beköltözhetsz az imádni való Marilyn Monroe egykori kaliforniai luxusotthonába.

Az 1929-ben épült, hacienda stílusú otthon 243 négyzetméteres, négy hálószoba, három fürdőszoba található benne, de tartozik hozzá természetesen egy medence és egy tágas udvar is. Az ingatlan kikiáltási ára 6,9 millió dollár, azaz kicsit több mint kétmilliárd forint.

Az 1929-ben épült, hacienda stílusú otthon 243 négyzetméteres Forrás: mercervine.com

Monroe egyébként 1962-ben, néhány héttel a halála előtt az otthonába invitálta a Life magazin egyik újságíróját, akinek egy interjúban mesélt arról, miként tudja – pontosabban nem tudja – feldolgozni a hírnevet és a vele járó médiacirkuszt.

Egy interjúban mesélt arról, hogy nem tudja feldolgozni a hírnevet Forrás: mercervine.com

A nála járó újságíró így írta le Marilyn Monroe otthonát: "Egy meglepően kicsi, három hálószobás, mexikói stílusú ház volt Marilyn első, valóban saját otthona. Látszott rajta, hogy imád ott élni. A lakásban található dekorációkat ő maga vásárolta egy mexikói útja során, az apróságokon kívül azonban szinte alig volt benne bútor. Végigvezetett az egész lakáson, ami szinte kongott, és olyan volt, mintha valaki csak átmenetileg húzta volna itt meg magát. De elképesztő izgalommal mesélte, hogy hova milyen kanapé, kisasztal fog majd kerülni."

Egy meglepően kicsi, három hálószobás, mexikói stílusú ház volt Forrás: mercervine.com

A legendás háznak több tulajdonosa is volt már a színésznő halála óta, több nagy átalakításon is átesett – egy ilyen alkalmával alakították ki a negyedik hálószobát –, a rajongók között az eszmei értékét pedig az a tragikus tény is növeli, hogy ebben a házban halt meg a gyönyörű csillag 36 éves korában túladagolásban.

A legendás háznak több tulajdonosa is volt már a színésznő halála óta Forrás: mercervine.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.