Fejüknél összenőtt sziámi ikrek születtek

Forrás: Thinkstock -
sziámi iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly műtét vár a babákra.

Zainab Bibi idén szülte meg sziámi iker lányait, Safát és Marvát. Az asszony férje a babák születése előtt 10 nappal halt meg. Az orvosok reménykednek, hogy a lányokat sikeresen szét lehet választani, ugyanis két külön agyuk van - írja a Mirror.

Forrás: Thinkstock

Ezért jegyezte el ilyen gyorsan Liptai Claudiát a kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20170501-ezert-jegyezte-el-ilyen-gyorsan-liptai-claudiat-pataki-adam.htmlAhogy megírtuk, eljegyezte Pataki Ádám Liptai Claudiát. Úgy tudni, az esküvő időpontját azonban még nem tűzték ki. Család--Új fotó készült Sarolta hercegnőről, maga Katalin készítettehttp://www.life.hu/csalad/20170501-uj-foto-keszult-sarolta-hercegnorol-maga-katalin-keszitette.htmlAhogy a kis Györgyön, úgy Sarolta hercegnőn is mindig rajta van a világ szeme. A kislányról készült legújabb nyilvános fotó is roppant népszerű, ami nem is csoda, hiszen oltári cuki. Család--Feke Pál apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20170323-feke-pal-apa-lesz-leila-az-otodik-honapban-van.htmlFeke Pál felesége, Leila már az ötödik hónapban van. CsaládFotó: Bielik István - OrigoMegszületett Regős Lili kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170425-anya-lett-regos-lili-a-wbpf-fitneszvilagbajnoka.htmlAnya lett Regős Lili, a WBPF fitneszvilágbajnoka. Kislánya 54 centiméterrel és 2900 grammal jött világra. Család--Gyönyörű családi képet osztott meg Majkahttp://www.life.hu/csalad/20170416-gyonyoru-csaladi-kepet-osztott-meg-majka-az-instagramjan.htmlHol Dundika, hol Majka nem bírja megállni, hogy tegyen ki a közösségi oldalra egy-egy überédes fotót a családról. CsaládOrigoHorrorisztikus nyuszis jelmezekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nyuszis-jelmezek-amik-ijesztoek.htmlKinek ne lenne olyan gyerekkori képe, ahol a plázamikulás ölében ül, vagy ahogy megszeppenve áll egy csálé műszakállas, télapónak öltözött ismeretlen mellett? Ha körülnézel, nálatok is akad ilyen. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.