Kim Kardashian kontra Emily Ratajkowski - Melyik testalkat jön be jobban?

testkép kim kardashian szépségideál Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem látott olyat a világ, hogy két ennyire élesen különböző szépségideál határozta volna meg az éppen uralkodó testképet. A Kardashian család az elmúlt években visszahozta a korábban etalonnak számító gömbölyded vonalakat, de emellett a korábbi évtizedben jellemző, igencsak vékony testalkat is domináns maradt. Neked melyik jön be jobban? 

Dús idomok

A dús idomok leghíresebb képviselője Kim Kardashian, ő hozta divatba újra ezt a szépségideált, habár teljesen egyértelmű, hogy ez neki sem a természetes alkata, hanem különböző beavatkozásokkal érte el a vágyott alakot. Ezek között lehet a csípőnagyobbítás és a fenékfeltöltés is. Kim manapság egyébként komoly vihart kavart, amikor a strandon egyik nap ragyás popsival, másik nap tökéletesen sima bőrrel jelent meg. Rajongói követni sem tudják, milyen plasztikai beavatkozásnak köszönheti a hirtelen átalakulásokat. A trendnek egyébként féltestvére, Kylie Jenner is hű képviselője lett, de itt van még például Nicki Minaj is, aki hozzájuk hasonlóan a kerekded formákra esküszik.

Kim Kardashian, Kylie Jenner, Nicki Minaj Forrás: AFP

Férfimell-plasztika, női fenéknagyobbítás és a saját zsírral töltés a menő

A divattal együtt a plasztikai trendek is változnak, ahogy azt a folyamatosan cserélődő szépségideáljaink megkövetelik. Ma már nemhogy természetes egy plasztikázott mell látványa, de már az sem meglepő, ha egy férfi szeretné mesterségesen formálni a mellizmait. A mesterkélt kinézet egyre természetesebbé válik, pláne az olyan eljárások segítségével, mint a saját zsírral végzett feltöltések. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Vékony testalkat

A vékonyabb testalkat abszolút képviselője az Instagram-őrült Emily Ratajkowski, akinél nem telhet el egy nap sem úgy, hogy ne mutatná meg bikinis vagy éppen meztelen testét a közösségi médiában. A vékony testalkatú lányok között ott van még Johnny Depp egyre híresebb modell lánya, Lily-Rose, akit már anorexiával is vádoltak. Tény, hogy az ennyire vékony lányok már egyre kevesebben vannak, de az ezredfordulón a modellvilágban kialakult ideál nehezen adja meg magát. Érdekes, hogy a Kardashian klánhoz tartozó Kendall Jenner, aki szintén modellként dolgozik, már a vékonyabb testalkatú lányokat képviseli. Hiába, a modellvilágban még jobban lehet boldogulni ilyen testalkattal.

Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Lily Rose Forrás: instagram.com/emrata, lilyrose_depp, kendalljenner

Neked melyik testalkat jön be jobban?

Hamarosan feltalálják az elhízás elleni gyógyszert? http://www.life.hu/ez-zsir/20170407-felfedeztek-a-gent-ami-megakadalyozza-a-tulevest.htmlAusztrál tudósok izgalmas kutatást indítottak. Azt a gént keresték, ami megakadályozza, hogy túlegyük magunkat. Egyelőre fonálférgeken vizsgálták, hogyan működik ez a gén, a végső cél viszont egy olyan gyógyszer létrehozása, ami megakadályozza az elhízást. Ez Zsír!ThinkstockMélyponton vagy? Így lendülj túl rajtahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170427-igy-lendulj-tul-a-melypontokon.htmlMár elkezdted a diétát, hogy bomba formába kerülj nyárra? Ne add fel akkor sem, ha mélypontok tarkítják az utadat, mert a cél nagyon is nemes. Hiszen a diétából egy új életmódot alakíthatsz ki, így az egészség és az állandó bomba forma garantált lesz. Ez Zsír!ThinkstockNők szteroid előtt és szteroid után - Durva fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170425-nok-szteroid-elott-es-szteroid-utan-durva-fotok.htmlA hosszú időn keresztül nagy dózisban szedett szteroid elképesztő módon alakított át embereket. A következőkben négy olyan nőt, olyan sportolót mutatunk be, akiknek tönkretette az életét a szer. Ez Zsír!--Így sportol a 7. hónapban a magyar aerobikedző, Sziklai Ildikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-interju-sziklai-ildiko-aerobic-oktatoval-aki-kismamakent-is-sportol.htmlIldikót az Instagramról ismerjük: hétről hétre láttuk, ahogy egyre nagyobb pocakjával posztolja a képeket az edzőteremből. A 26 éves lány ugyanis a 30. hétben jár, hamarosan életet ad első gyermekének. Most kifaggattuk arról, hogyan változtatott az edzéseken, illetve mit gondol azokról a fitneszőrültekről, akik az utolsó hónapban is komoly erőgyakorlatokat végeznek. Ez Zsír!--5 étel, amiről nem is gondolnád, hogy tele van cukorralhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170407-5-etel-amirol-nem-is-gondolnad-hogy-tele-van-cukorral.htmlRengeteg olyan ételt fogyasztunk bűntudat nélkül, amiről valójában nem is sejtjük, hogy mennyi cukrot, mennyi feleslegesen bevitt kalóriát tartalmaz. Íme néhány ilyen termék, amiket jobb elkerülni, ha az egészséges életmód híve vagy, ha fogyni szeretnél, vagy szeretnéd megőrizni az alakodat. Ez Zsír!ThinkstockEzt a diétás kekszet bármikor nassolhatodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-ezt-a-dietas-kekszet-barmikor-nassolhatod-fittanyu-receptje.htmlDiéta alatt sem kell lemondanod a finom falatokról, csak arra kell odafigyelned, hogy milyen alapanyagokból állítod össze. Íme, Nagy Judit, vagyis FittAnyu egyik kedvenc egészséges receptje! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.