Még nem látott olyat a világ, hogy két ennyire élesen különböző szépségideál határozta volna meg az éppen uralkodó testképet. A Kardashian család az elmúlt években visszahozta a korábban etalonnak számító gömbölyded vonalakat, de emellett a korábbi évtizedben jellemző, igencsak vékony testalkat is domináns maradt. Neked melyik jön be jobban? 

Dús idomok 

A dús idomok leghíresebb képviselője Kim Kardashian, ő hozta divatba újra ezt a szépségideált, habár teljesen egyértelmű, hogy ez neki sem a természetes alkata, hanem különböző beavatkozásokkal érte el a vágyott alakot. Ezek között lehet a csípőnagyobbítás és a fenékfeltöltés is. Kim manapság egyébként komoly vihart kavart, amikor a strandon egyik nap ragyás popsival, másik nap tökéletesen sima bőrrel jelent meg. Rajongói követni sem tudják, milyen plasztikai beavatkozásnak köszönheti a hirtelen átalakulásokat. A trendnek egyébként féltestvére, Kylie Jenner is hű képviselője lett, de itt van még például Nicki Minaj is, aki hozzájuk hasonlóan a kerekded formákra esküszik.

Kim Kardashian, Kylie Jenner, Nicki MinajForrás: AFP
Férfimell-plasztika, női fenéknagyobbítás és a saját zsírral töltés a menő

A divattal együtt a plasztikai trendek is változnak, ahogy azt a folyamatosan cserélődő szépségideáljaink megkövetelik. Ma már nemhogy természetes egy plasztikázott mell látványa, de már az sem meglepő, ha egy férfi szeretné mesterségesen formálni a mellizmait. A mesterkélt kinézet egyre természetesebbé válik, pláne az olyan eljárások segítségével, mint a saját zsírral végzett feltöltések. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Vékony testalkat 

A vékonyabb testalkat abszolút képviselője az Instagram-őrült Emily Ratajkowski, akinél nem telhet el egy nap sem úgy, hogy ne mutatná meg bikinis vagy éppen meztelen testét a közösségi médiában. A vékony testalkatú lányok között ott van még Johnny Depp egyre híresebb modell lánya, Lily-Rose, akit már anorexiával is vádoltak. Tény, hogy az ennyire vékony lányok már egyre kevesebben vannak, de az ezredfordulón a modellvilágban kialakult ideál nehezen adja meg magát. Érdekes, hogy a Kardashian klánhoz tartozó Kendall Jenner, aki szintén modellként dolgozik, már a vékonyabb testalkatú lányokat képviseli. Hiába, a modellvilágban még jobban lehet boldogulni ilyen testalkattal. 

Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Lily RoseForrás: instagram.com/emrata, lilyrose_depp, kendalljenner